Close

Strona 13 z 31 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 302

Domyślnie

ja już czekam na możliwość kupienia tych filtrów... zobaczymy czy da radę

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    Bardziej interesująca jest Twoja wypowiedź. Z całym szacunkiem: co ona wnosi nowego? Poza marudzeniem? Któryś z Twoich poprzedników po raz kolejny biadoli jak to się zawiódł na cenie... Cenie SUGEROWANEJ, któ®a nijak ma się do sklepowej...Ręce opadają!
    Nikon wymienia lampę na poprawiony model - źle... Co się z wami dzieje????
    Jesli wymienia to przepraszam bardzo (dobrze, ze nie kupilem sb-900.....) a dzieje sie , poniewaz pogoda plata figle bo sniegu nie ma a juz grudzien :P i czlowiek dziwaczeje .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    Nikon wymienia lampę na poprawiony model - źle... Co się z wami dzieje????
    aaaaa to się dopiero okaże, jak będzie dostępna w sklepach, jeśli cena będzie identyczna jak sb-900 to rzeczywiście racja po Twojej stronie...no a jeśli nie...to nie

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    2299,- PLN .... chyba wersja z pozłacaną stopką, przyciskami (wersja a'la Kadafi), bo chyba nie za ten kuferek i dwa plastikowe filterki
    طالب مع S5Pro Metze Stronka* MyPort

Domyślnie

Ja jestem tylko amatorem, ale jeżeli SB910 ma te same parametry, co 900-ka, to mam nadzieję, że będzie chociaż cichsza. Dla mnie zamiana przycisku "zoom" na "menu" jest czymś, co przemawia na niekorzyść nowej Sabinki. Co tam jeszcze zmienili oprócz ceny ? Filtry- no może to będzie argument, gdy różnica między starą a nową będzie mniejsza niż cena tych filtrów. Podświetlane przyciski- ktoś tu już pisał o tej łunie, ja też mam mało włosów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adolfik9501 Zobacz posta
    "Dioda wspomagająca AF: zgodność z czujnikami AF Multi-CAM 3500 aparatów formatu FX i DX."
    Oby.... jako imiennik niewiernego (czy raczej watpiacego) apostola powiem: jak zobacze (brak BF/FF z dioda) to uwierze
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

No, czyli poprawili to, co najbardziej bolało w SB-900. Ale w sumie szkoda, że nie zdecydowali się na skopiowanie układu przycisków z SB-700.
    SLT-A57 | Σ 8-16mm F4,5-5,6 DC HSM | S DT 18-135mm F3,5-5,6 SAM | T 200-400 F5,6 LD IF
    Pentacon 29mm F2,8 Electric MC | Pallas 135mm F2,8 Magenta AM
    YN-460-II | ThinkTank Speed Demon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    a wiesz ze wg cennika sb-900 kosztuje 100zl mniej? a widziales gdzies za tyle w sklepie...?
    A widziałem na Ceneo nawet za 2179,00 zł
    D300 + MB-D10 + N35 1.8G + 85 1.8G + Sb-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Desperados Zobacz posta
    A widziałem na Ceneo nawet za 2179,00 zł
    Ceneo to nie sklep
    To w większości nieistniejące oferty (niska cena, ale towar niedostępny), a w mniejszości lista sklepów, które się w tym reklamują.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Strona 13 z 31 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów