Szukaj
Super pokazane.
Muszę kiedyś się z tobą wybrać na wspólny plener, czy właśnie taką imprezę.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Zdjęcie 2 trochę kiepsko wyszedł Goran1 i 10 podobają się, dobre światło i chwila.
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
A dziękuję za ciepłe słowa... Ale przyznam się, że świecący, połyskliwy, estradowy garnitur Gorana plus centralne oświetlenie gwiazdy z resztą w czerni na czarnym wymogło baaaardzo szybkiego kręcenia karuzeli ustawień manuala... Pierwsze naście jak nie dziesiąt klatek przewaliłem tym garniturem...
Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
dalej podpis był nieregulaminowy
1- fajne dobry moment, 4-podobnie jak jedynka, choć zdecydowanie gorszy kadr , 5-dobry kadr z otoczką tylko ciachnął bym po lewej i prawej , wycinając kawałki muzyków, 7- ciąłbym do portretu - prawa strona niepotrzebna 9-szkoda uciętego instrumentu... reszta taka sobie.
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Dzięki za KK (konstruktywna krytyka.
I chyba się z większością zgadzam. Cięcia... Kadrowanie... Zawsze opiera się po części na kanonach a po części na subiektywnej ocenie. Trochę też na obiektywnych trudnościach (szybkośćlub coś w kadr włazi). Ale to nie podlega ocenie tylko efekt... I tu masz rację
Aaaaa... kolega stał z kamerą obok
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=jAmF9xnvVLY
/film z galerii HSW GDYNIA/
Pozdrawiam
Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
dalej podpis był nieregulaminowy
Faktycznie garnitur to miał kłopotliwy. Bardzo dobre zdjęcia. Kawał dobrej roboty wykonanej w trudnych warunkach. Brakuje mi tylko jakiegoś szerszego kadru. Z tego wszystkiego chyba sam odwiedzę niebawem jakiś koncert![]()
Skontaktuj się z nami