Close

Strona 4 z 31 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 302

Domyślnie

Czyli po prostu SB900 z nowym firmware i zmienionym designem klapki do baterii.
    Szału ni ma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    Sugerowana cena SB-900 wynosi 2017zł. Nie gadajcie o różnicy 600zł bo tylko mącicie ludziom w głowach...
    Kuba mądrze prawi. Cena sugerowana
    SB-900 = 2017zł
    SB-910 = 2299zł
    Odświeżona dziewięćsetka, będzie ~200zł droższa od poprzedniczki, więc tragedii nie ma.

Domyślnie

Co mieliby zmienić, żeby was zadowoliły nowości? Czego brakuje w sb-900? A produkt co jakiś czas trzeba odświeżyć. Nazwana 910 pewnie ze względu na drobne zmiany, a cena prawdopodobnie będzie porównywalna do sb-900, więc tak naprawdę można się tylko cieszyć, że jest cokolwiek. Jakby nie było, to były by krzyki, że chociaż przepalanie można by poprawić, jak już to zrobili to krzyki, że za mało zmienione.

Domyślnie

...no ja na ten przykład bym chciał, żeby miała klimatyzowany schowek połączony z pojemnikiem na zimne napoje...

a na poważnie, na cholerę wprowadzać coś, co tak naprawdę nic nie zmienia, ja w tym sensu nie widzę

Domyślnie

SB910:
    Wymiary: 78,5 x 145 x 113 mm
    Waga: około 420 g

SB900:
    Wymiary: 78 x 146 x 118,5
    Waga: około 415 g

Spasła nam się Sabinka co nie co i fryzurę zmieniła.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Co mieliby zmienić, żeby was zadowoliły nowości? Czego brakuje w sb-900? A produkt co jakiś czas trzeba odświeżyć. Nazwana 910 pewnie ze względu na drobne zmiany, a cena prawdopodobnie będzie porównywalna do sb-900, więc tak naprawdę można się tylko cieszyć, że jest cokolwiek. Jakby nie było, to były by krzyki, że chociaż przepalanie można by poprawić, jak już to zrobili to krzyki, że za mało zmienione.

wiesz co to mainstream... zweryfikuj wypowiedz.

Domyślnie Futerał SS-910

Zmiana futerału z "reporterskiego" na "szufladowo/szafowy" to z mojego punktu widzenia porażka!!
    Jedyne co mnie wkurza w SB-900 to głośny mechanizm zooma, mam nadzieje że to poprawili.
    [F100] [D3]

Domyślnie

...pewnie Ci się szafa do torby nie mieści :> ?? ...noo mi też nie, wiec nie pozostaje nic innego jak korzystanie z poprzednich modeli

Domyślnie

SB900 miała tendencję do przegrzewania się, piszą że to poprawiono. Już to + nowe plastikowe filtry mnie przekonują. Ja nie zmieniam swojej, ale kupując nową wybrałbym teraz 910 a nie 900.
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

"udoskonalono ochronę termiczną" oby to nie oznaczało, że ochrona jest bardziej czuła i jeszcze łatwiej będzie spalić lampę

Strona 4 z 31 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów