Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Magda

Domyślnie Magda

Jakieś dwie godziny przed zachodem słońca + blenda

Domyślnie

Bardzo ładna modelka
    Dziwne to zdjęcie. Tzn. wykonanie mz. dobre - tylko jakies takie .... nienaturalne.
    Nie wiem czy mi sie wydaje, czy zwyczajnie zbyt niedokładnie ją jeszcze rozjaśniałeś i dlatego taką widzę niewielką otoczkę dookoła głowy.

Pozatym postać jest jakby wklejona. Myślę, że zwyczajnie brakuje tutaj elementu zaczepienia w przestrzeni. Przydałoby się coś, co modelkę umiejscowi w scenie, cokolwiek na pierwszym planie.
    D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shadowArt Zobacz posta
    Nie wiem czy mi sie wydaje, czy zwyczajnie zbyt niedokładnie ją jeszcze rozjaśniałeś i dlatego taką widzę niewielką otoczkę dookoła głowy.
    Niebo przyciemniałem no i faktycznie trochę niedokładnie z lewej jest przy włosach trzeba to będzie poprawić

Domyślnie

Jakies brzydkie przymglenia, zamazania czy plastyk na twarzy i we wlosach. Na moje -- za duzo nagmerane...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

kompozycja kadru bardzo mi się podoba, podobnie jak kolory, ale wg mnie zbytnio udziwniłeś z tą blendą, ostre światło na prawa rękę, a z drugiej strony mocno oświetlona połowa twarzy, mimo plusów, męczy mnie patrzenie na tę postać, jednak może to tyko moje skrzywienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    kompozycja kadru bardzo mi się podoba, podobnie jak kolory, ale wg mnie zbytnio udziwniłeś z tą blendą, ostre światło na prawa rękę, a z drugiej strony mocno oświetlona połowa twarzy, mimo plusów, męczy mnie patrzenie na tę postać, jednak może to tyko moje skrzywienie
    Pierwszy raz używałem blendy stąd te niedociągnięcia jeśli chodzi o światło ... ale obiecuję poprawę

Domyślnie

Modelka bardzo ładna, próbuj jeszcze raz
    D7200

Domyślnie

za stigiem, warto probowac dalej, ale wiecej focic, mniej szopowac
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

zapomniales dopisac jeszcze, że masa szopa a z tym jest tak, że jak przesadzisz to spieprzysz totalnie całą fote
    na przyszłość proponuję zachować umiar

PS. modelka bardzo fajna

Uprawnienia umieszczania postów