Jakieś dwie godziny przed zachodem słońca + blenda
Szukaj
Jakieś dwie godziny przed zachodem słońca + blenda
Bardzo ładna modelka
Dziwne to zdjęcie. Tzn. wykonanie mz. dobre - tylko jakies takie .... nienaturalne.
Nie wiem czy mi sie wydaje, czy zwyczajnie zbyt niedokładnie ją jeszcze rozjaśniałeś i dlatego taką widzę niewielką otoczkę dookoła głowy.
Pozatym postać jest jakby wklejona. Myślę, że zwyczajnie brakuje tutaj elementu zaczepienia w przestrzeni. Przydałoby się coś, co modelkę umiejscowi w scenie, cokolwiek na pierwszym planie.
D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1
Jakies brzydkie przymglenia, zamazania czy plastyk na twarzy i we wlosach. Na moje -- za duzo nagmerane...
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
kompozycja kadru bardzo mi się podoba, podobnie jak kolory, ale wg mnie zbytnio udziwniłeś z tą blendą, ostre światło na prawa rękę, a z drugiej strony mocno oświetlona połowa twarzy, mimo plusów, męczy mnie patrzenie na tę postać, jednak może to tyko moje skrzywienie
Modelka bardzo ładna, próbuj jeszcze raz![]()
D7200
za stigiem, warto probowac dalej, ale wiecej focic, mniej szopowac![]()
Pozdrówka Jacek ....
zapomniales dopisac jeszcze, że masa szopa a z tym jest tak, że jak przesadzisz to spieprzysz totalnie całą fote
na przyszłość proponuję zachować umiar
PS. modelka bardzo fajna![]()
Skontaktuj się z nami