Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Ola :)

Domyślnie Ola :)

Pierwsze zdjęcie oddane w ręce krwiopijnych recenzentów:
    Z sobotniej wizyty w metrze warszawskim

Domyślnie

A gdyby troche sciąc z gory? mam takie wrazenie ze ciut za duzo gory i to rozprasza ( bije po oczkach jasnoscia ) ogolnie zdjecie sympatyczne
    D7200

Domyślnie

Nie kadrowałem przy obróbce, a zastanawiałem się nad tym trochę... widać słusznie się zastanawiałem, niesłusznie pozostawiłem bez zmian. dzięki i pozdrawiam

Domyślnie

Górę bym delikatnie przyciął ale najpierw poprosił modelkę by patrzyła na mnie. Fajnie wyglądało by oko gdyby reszta była poza GO.
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

sailor
    Gość

Domyślnie

a ja przede wszystkim bym nie uzywal blura w takich ilsociach i postaral sie o konkretny punkt ostrosci w okolicach oczu a nie gdzie badz

Domyślnie

A mi to BW nie odpowiada... Niby w high-key leci, a jednak nie... Takie jakies mdle. Po tonacji mozna by odniesc wrazenie, ze kobieta ta ma usta koloru skory na twarzy, a takiej nigdy na oczy nie widzialem.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Po tonacji mozna by odniesc wrazenie, ze kobieta ta ma usta koloru skory na twarzy, a takiej nigdy na oczy nie widzialem.
    ???
    Bez makijażu to mniej więcej 10% kobiet jest takich....?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    ???
    Bez makijażu to mniej więcej 10% kobiet jest takich....?
    Taaaa... na zle zrobionym BW. Bo minusowa saturacja, to niestety nie to samo.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Taaaa... na zle zrobionym BW. Bo minusowa saturacja, to niestety nie to samo.
    Nie robiłem tego na saturacji tylko na kanałach. a, że pierwszy raz to już inna bajka. ale od dziś nie tykam saturacji. słowo skauta
    Dziękuję bardzo za komentarze. Muszę częściej tu wystawiać swoje pracki, bo pokazujecie mi co jest źle. A mi samemu foto wydawało się całkiem w porządku Jeszcze raz dzięki za komentarze

Uprawnienia umieszczania postów