Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

naprawde uwazasz ze w tych zdjeciach nie ma sie do czego przyczepic?
    Road to Manila

Domyślnie

Jest i to wiele rzeczy jak niektórzy już tu napisali
    Szkoda ze ty nie potrafiłes.
    Ale miszczunio aferke musi robić ))
    Pozdrawiam

Ps. Pamiętaj ze jak sie chce to na każdego psa znajdziesz bat. Więc swoje uwagi proszę daruj sobie.
    Ostatnio edytowane przez hanibal ; 29-11-2011 o 01:55
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

na zadnych aferach mi nie zalezy to ty raczej idziesz w ta strone uzywajac slow na g...
    widzac w tytule watku slowo projekt spodziewam sie czegos spojnego, tu widze dobre pierwsze zdjecie gdzie jest ladnie pokazana dziewczyna i harmonijnie wykorzystane wnetrze samolotu
    reszta wyglada jak zlepek zdjec roznych autorow,w wiekszosci slabych zdjec

nr2 miales dobry pomysl ale niefortunnie ulozone nogi zepsuly wszystko
    Road to Manila

Domyślnie

Dziękuje za krytykę i uwagi. Życzę spokojnej nocy.
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Hanibal, nie denerwuj się. Zdjęcia są słabe i atakując tego nie zmienisz.

PS. Jak się chcesz czegoś nauczyć to spójrz na zdjęcia portretowe Remikssona bo akurat te co pokazałeś w tym wątku idą w tym kierunku ale są daleko w tyle.
    red light, dark room...

Domyślnie

aleja sie nie denerwuje...
    no co Ty przeciez wszyscy wiedza ze ja robie słabe zdjecia.

Domyślnie

uważam iż stosowanie blura lub clarity powinno być ustawowo zakazane bo sie tego mydła oglądać nie da ( bleeeee... )
    jeśli modelka nie ma odpowiedniej cery to nie robi sobie portretu tylko pozuje do fashion.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    aleja sie nie denerwuje...
    no co Ty przeciez wszyscy wiedza ze ja robie słabe zdjecia.
    Nie, nie. Nie robisz słabych zdjęć. Takie ogólne stwierdzenie jest nieuprawnione
    Myślę, że lepiej jest gdy ktoś napisze dobitnie i ewentualnie zwróci uwagę, że coś jest nie tak, niźli by miał błędnie utwierdzać w błogiej atmosferze.
    red light, dark room...

Domyślnie

Chciałbym robić takie słabe zdjęcia Oczywiście zawsze należy mierzyć jak najwyżej, ale czepianie się nazwy, tematu wątku to już histeria
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymon708 Zobacz posta
    Chciałbym robić takie słabe zdjęcia Oczywiście zawsze należy mierzyć jak najwyżej, ale czepianie się nazwy, tematu wątku to już histeria

widziales gdzies histerie w mojej wypowiedzi? to byla tylko luzna uwaga, co do samych zdjec sie wypowiedzialem

moge tylko dodac ze mimo twoich reakcji na krytyke widac ze jednak chyba bierzesz sobie slowa niektorych do serca i starasz sie cos zmieniac, ale efekt jest zgola odmienny i zamiast kolejnych typowych bezplciowych portretow jest coraz wiekszy chaos i kadrowy balagan
    Road to Manila

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów