Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: Zakup D300s

Domyślnie

Masakra z tymi cenami już tak przeginają jak ja się cieszę, że na początku sierpnia zakupiłem w FJ z kartą 32gb za 4599. Jestem ciekaw jak to się odbiję na sprzedaży względem konkurencji.
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

dwa lata temu kupowałem w Fj za 4900 i wtedy to nie była najnizsza cena na rynku. Pierwszy raz moj sprzet elektroniczny zyskał na wartości po takim czasie (patrzac na ceny nowek oczywiscie)
    Nikon

Domyślnie

A czy we śodę planowana jest jakas konferencja/pokaz nowych modeli Nikona?
    FX User

Domyślnie

Ja kupiłem rok temu D300s za jakieś 4300 i jak się teraz okazuje po roku mój sprzęt nabrał sporo na wartości ciekawa sprawa
    Piotr

Domyślnie

Mój kupiony w FJ w połowie kwietnia br kosztował 4444 z 32GB kartą SD.
    Wychodzi, że to lepsza inwestycja niż bawienie się w lokaty czy fundusze inwestycyjne
    nic...

Domyślnie

No to mnie nie pocieszacie jak piszecie że aż tak podbili ceny na święta... : (

Ludzie z torbami niedługo pójdą...tylko drożej i drożej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian9627 Zobacz posta
    No to mnie nie pocieszacie jak piszecie że aż tak podbili ceny na święta... : (

Ludzie z torbami niedługo pójdą...tylko drożej i drożej.
    Witam
    koledzy dokladnie przedstawili moc naszej złotówki, było taniej jest drożej. Niewiele możemy na to poradzić. Ale jak masz zamiar kupić*d300s to spoko. Warta pieniędzy. Czy każdych to nie wiem jak ich dużo masz ale może warto w używkach poszukać? Zawsze można czekać*na droższego następcę - co będzie ryzykiem finansowym i jak wiemy w poczatkowej fazie jakościowym.
    Pozdrawiam
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzall Zobacz posta
    Witam
    koledzy dokladnie przedstawili moc naszej złotówki, było taniej jest drożej. Niewiele możemy na to poradzić. Ale jak masz zamiar kupić*d300s to spoko. Warta pieniędzy. Czy każdych to nie wiem jak ich dużo masz ale może warto w używkach poszukać? Zawsze można czekać*na droższego następcę - co będzie ryzykiem finansowym i jak wiemy w poczatkowej fazie jakościowym.
    Pozdrawiam
    nie nie szukam nówkę bo chce wiedzieć na czym stoję a poza tym może uda się wziąć na firme ; ]
    Ostatnio edytowane przez adrian9627 ; 28-11-2011 o 19:36

Domyślnie

Przeczekaj okres świateczny bardzo czesto ceny sa wczesniej sztucznie windowane w gore aby zrobic super promocje. Przykladem sa teraz telewizory LCD do niedawna model kosztowal 999zł teraz juz prawie 1200zł a w swieta zrobia promocje 999zł . A jak nie to szukaj uzywke z FV jezeli mozesz sobie odliczyc albo ktos Ci zwroci VAT.

Pozdrawiam
    D300 + D50 + T17-50/2.8 + N50/1.4D + N70-300VR + S8/3.5 Fish + V90/2.5 VMC + SB-800 + ....duzo checi na nauke

Domyślnie

Byłem dzisiaj w Rzeszowskim Media Markt. D300s stoi w gablocie i kosztuje 4990zł.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów