Jak złotówka szybko się nie umocni , ceny mogą jeszcze iść w górę...
Ja kupiłem używanego D300s z 12000 przebiegiem na naszej Giełdzie za 3350 i uważam, że miałem szczęście![]()
Szukaj
Jak złotówka szybko się nie umocni , ceny mogą jeszcze iść w górę...
Ja kupiłem używanego D300s z 12000 przebiegiem na naszej Giełdzie za 3350 i uważam, że miałem szczęście![]()
Na optyczne wspominają coś o środzie, ale w kwestii następcy D700.
nic...
Bogate te twoje Media Markt u mnie wyżej niż d90 chyba nie ma ;D
Ostatnio jak byłem w jakimś CH to w FJ nie mieli D300s, podobnie było w saturnie, a specjalnie chciałem sprawdzić jakie ceny mają.
nic...
u mnie w FJ tez nie mają...wiec nawet nie mam jak namacalnie zobaczyć czy mi naprawde odpowiada.
W Piatek kupilem na backup D300s za 999e czyli ok 4400(?)plus grip i baterie za 300e ( skandal), ale odbiore jutro - jedzie z centralnego magazynu Nikon Nordic... w sklepach nie ma. To samo dotyczy SB900- koncowki i D700 - braki. W Szwcji sb900 nie ma w ogole...
Jest d300s w "szwedzkim" sklepie za 1150e Ä&/&€")ÖÅ`!!!
I rzecz nie jest podobno w "premierze" nowego sprzetu, a w windowaniu cen obecnego, bo premiera "ma byc", a dostepnosc w tym roku "ma nie byc",.... wiec robia sztuczne ssanie...
Teraz sa ceny "promocyjne" , do srody... pozniej nikt nie chce powiedziec co bedzie. Ale mozna sie domyslac, skoro w cenach promocyjnych kamer nie ma...
Jest d3s za 3700e . Zastanawiam sie.....
Wyprzedaja szkla Dceny do -50%, ale znowu.... trzeba czekac kilka dni
.
subskrybujcie sobie na allegro d300s, mi osobiście udało się wyrwać miesiąc temu nówkę sztukę za 3655zł w licytacji !![]()
Ostatnio edytowane przez piplo ; 28-11-2011 o 23:42
D300s + 35mm 1.8G (za niedługo)
Skontaktuj się z nami