Uwielbiam Izę, jest przepiękna.
Zdjęcia oczywiście też mi się podobają.
Szukaj
Uwielbiam Izę, jest przepiękna.
Zdjęcia oczywiście też mi się podobają.
Bardzo się cieszę, że zdjęcia się podobają
Niestety, nie mogę - nie są moją własnościaAle jak znajdziesz mnie na MaxModels, to możesz do nich napisać - nie gryzą.
DziękiJak będę miał coś ciekawego, to na pewno wrzucę. Niestety, z pewnych względów w tym roku wykonałem raptem z osiem sesji...
![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
2 mnie rozwala! Piękna fota, modelka piekna i urocza!
"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
~ JA
Dla mnie 1, 6, 7 najlepsze z setu.
Ta sama dziewczyna na 3 już jest bardzo sztuczna, widać, że walczyła z oczekiwaniami fotografa.
Pozdrawiam
.................................................. ..............
Byłem wielki....., jestem starszy i mądrzejszy
A ja jeszcze raz prześwidrowałem Twoje prace. I choć męskie no. coś tam................ la,la,la zakłócają
obiektywną ocenę to postarałem się odpowiedzieć na tak postawione pytanie.
Mam wydawnictwo i tytuł np. Kobieta, i co bym dał na okładkę?, mając do wyboru tylko ten materiał.
I wyszło mi, że jednak zdecydowanie 6. Chyba jednak najlepsze zdjęcie z całego setu.
Pomimo zalet fizycznych Izy to moim skromnym zdaniem Ilona wyszła zdecydowanie bardziej naturalnie w tym ujęciu.
Bardzo kobieco, delikatnie a przede wszystkim jest taka nutka tajemniczości w jej oczach, spojrzeniu.
Ot takie osobiste odczucie.
Pozdrawiam
.................................................. ..............
Byłem wielki....., jestem starszy i mądrzejszy
Heh ... widziałem te zdjęcia wcześniej i powiem to samo co zawsze - jak zwykle piękne i dopracowane. Najlepsza 1 moim skromnym zdaniem. Czekamy na więcej i częściej![]()
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
bardzo nienaturalne, zdjęcia wyglądają jak woskowe figury
D90
@nathaniel przesadzasz
Skontaktuj się z nami