Szukaj
nawet 61 euro się opłaca, zero zł za przesyłkę to też jest w promocji.
Amazon proponuje promocje na Elements 10 za 39,90 zorros z dostawą za darmo. W prawym dolnym rogu strony.
http://www.amazon.fr/Adobe-Photoshop...2164315&sr=8-1
Ostatnio edytowane przez Pawel92 ; 24-11-2011 o 22:04
Ano wygląda to tak:
Transakcja oczywiście była tylko jedna, pudełko też dotarło jedno.
Złożyłem reklamację w banku, ale w tzw. międzyczasie zadzwonili z Adobe z informacją, że wina jest po ich stronie i do 7-8 dni roboczych dostanę kasę z powrotem.
Ty zrobić nic nie możesz, po prostu jest błąd i może ci kasę ściągnąć dwukrotnie z konta.
no u mnie wyglądało to dokładnie tak samo, z tym że transakcja była 27 października a ja kasy na koncie nie mam do dzisiaj. Adobe się samo nie odezwało, więc ja zadzwoniłem do nich, otworzyłem "problem czyli ichniejszy case" przez stronę Adobe, tam 8 listopada mi napisali, że reklamację uznali i sprawę zamykają, a kasa pojawi się na koncie w ciągu siedmiu dni...ponieważ do 14 dni mogłem sprawę otworzyć, więc po 13 dniach to zrobiłem, bo kasy oczywiście nie było na koncie, no i zadzwoniła jakaś pani z rozliczeń adobe, żeby mnie znowu poinformować, że w ciągu 7-10 dni kasa zostanie zwrócona. Siedem dni mija w niedzielę, na razie kasy na koncie brak...zobaczymy co będzie dalej. Niezależnie od tego i tak złożyłem reklamację w banku, bo jakoś nie lubię niespełnianych obietnic, zwłaszcza jeśli chodzi o zwrot mojej kasy (niezależnie od kwoty)
Faktycznie bajzel mają w tym Adobe, pewnie najbezpieczniej jest korzystać z kart do płatności internetowych i przelewać na kartę kwotę zbliżoną do pokrycia należności, wtedy nie ściągną za dużo.
Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.
Tyle że czasem można przecwaniakować... Ja ostatnio przy okazji przenoszenia licencji PS z PC na MACA miałem uiścić ok. 9 € za przesyłkę nowego PS-a. Przelałem kilkadziesiąt złociszy na kartę, którą posługuję się przy okazji zakupów w necie, w międzyczasie zapłaciłem jakieś grosze w App Store i brakło... Na szczęście Adobe nie robiło problemów i dostałem przesyłkę za free...
Mam pytanie, co oznacza słowo „Ret” czy jest to inna licencja
ADOBE Photoshop Elements v.10 PL Win Ret
Dzięki
Skontaktuj się z nami