credka, każdy kto ma to logo na stronie zadba aby młodzi wiedzieli co to znaczyw przeciwnym wypadku byla by to niepotrzebna szopka i wywalanie pieniędzy w bloto
![]()
Szukaj
credka, każdy kto ma to logo na stronie zadba aby młodzi wiedzieli co to znaczyw przeciwnym wypadku byla by to niepotrzebna szopka i wywalanie pieniędzy w bloto
![]()
;]
Nie do końca, zawsze może być lepiej; masz wszystkie weekendy zajęte, ale nie wolałbyś mieć 3/4 zajęte za dużo lepsze pieniądze?
To taki skok na wyższą półkę (:
Nawet jak młodzi nie wiedzą co znaczek oznacza to jeżeli są zainteresowani danym fotografem to sobie klikną i wtedy może to być czynnik przeważający.
Sam nie wiem..
"Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm
tak czytam i czytam i się zastanawiam, że w sumie to można takie logo wstawić na stronę nie będąc zapisanym do np AG WPJA i już a wątpie aby młodzi wchodzili i sprawdzali czy rzeczywiście się tam jest...
W mojej okolicy jest słynny fotograf, ma studio i kilku kamerzystów+ fotografów i łapie ludzi na tym, że jego żona ma (chyba) jakąś akredytację i jeździ po imprezach i robi zdjęcia słynnym ludziom, które potem umieszcza u siebie za szybą albo na stronie (a jakość strony o mój Boże...). I wpada taki klient widzi Kwaśniewską i inne gęby i jest w siódmym niebie![]()
Etam, sprawdzi i co zrobi...
Może sobie założymy, Międzynarodowe Stowarzyszenie Najprofesjonalniejszych Fotografów Wszystkiego...
ano sprawdzi... na pewno... i potem awanturę zrobi... więc znaczków nie polecam umieszczać jak się nie zapłaciłojest jedno takie stowarzyszenie gdzie przeglądając zdjęcia odniosłem wrażenie, że poziom trzymają, to jest PSFŚ- www.psfs.pl nie piszą, że są profesjonalni, ale prace członków trzymają jeden, równie wysoki poziom... no i jak czytałem warunki przyjęcia to ... ho ho ho... A jak chcecie za darmo znaczków naumieszczać to jest kupa zachodnich stowarzyszeń i to darmowych... wpisz w gógla photographers association albo society i wybieraj... od Royal - po South Africa
![]()
ale o co chodzi?
Skontaktuj się z nami