Żyleta jest na plazmie. LCD jest ostry tylko przy obrazie zgodnym z rozdzielczością telewizora czyli w praktyce prawie nigdy. Przy innych sygnałach mydło. Plama jest tak samo ostra niezależnie od rozdzielczości.
Szukaj
Żyleta jest na plazmie. LCD jest ostry tylko przy obrazie zgodnym z rozdzielczością telewizora czyli w praktyce prawie nigdy. Przy innych sygnałach mydło. Plama jest tak samo ostra niezależnie od rozdzielczości.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Tylko po co kupować odbiornik HD do sygnału SD? I nawet nie chodzi o 1080p, ale żeby chociaż 1080i enki podłączyć.
Ludzie często wydają gruby szmal na dopracowane LCD czy plazmę, a potem karmią sprzęt nędznym sygnałem.
To tak jak zestawić wysokiej klasy sprzęt audio i odtwarzać MP3...
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
nie wiem moim zdaniem różnice między wysokim LCD a dobrą plazmą są naprawdę mało widoczne
ja mam ostry obraz na niższych rozdzielczościach również
droższe LCD mają dużo opcji poprawy obrazu i nie widzę wad... owszem jak ktoś kupi 50" LCD za 3 tysie to może narzekać na jej jakość... ja nie mam na co
wiele osób porównuje kolory i ostrość w sklepie miedzy panelami i na tej podstawie wyraża opinie...
to jest bez sensu bo oglądają na nastawach podstawowych i często bez dodatkowych fynkcji
ja ustawiałem idealny obraz chyba parę dni
i mam inaczej wyregulowane na sygnał z tunera a inaczej na sygnał z DVD i BR
to rozmowa na temat czym sie różni w jeżdzie opona na drugi a opona na pierwszym miejscu w teście...
różnice znikome
jak ktoś mi mówi że LCD nie jest ostre to...niech tak sobie myśli... co mi tam![]()
Ostatnio edytowane przez wonito ; 22-11-2011 o 14:35
Podpis zgodny z regulaminem forum
Skontaktuj się z nami