Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Mewa - [Nemeth]

Domyślnie Mewa - [Nemeth]

Witam

Wygrzebane z szuflady.

pozdr.

Domyślnie

Nikt nic nie napisał jeszcze... hmmm może dlatego, że za dużo w kadrze akurat o....mewę
    Minimal w stylu Maćka, trudno przejść obojętnie obok tego zdjęcia ale mam wrażenie, że jednak bardziej kontrowersyjny jak wiele innych wcześniej prezentowanych i znanych

Domyślnie

Poza miną mewy, zdjęcie bardzo mi się podoba.

Zgadzam się z jackiem, przez ten grymas na jej twarzy chwieje kompozycją, bez mewy byłoby (o dziwo) ciekawiej...

Domyślnie

Jest tak ascetycznie i minimalistycznie, ze az po prostu mam problem z odbiorem tego zdjecia, powaznie. Ostatnio widac zmiany w tym co prezentujesz. Twoje zdjecia(obecne i dawne) ocieraja sie juz nierzadko o sztuke.
    Ale napisze szczerze, ze ten kierunek ktory teraz obierasz do mnie gorzej tafia niz poprzednie twoje odslony. Dajmy na to pierwsze zdjecie, ktore mi przychodzi na mysl: to z krzeslem, ktore zatargales na plaze. Bylo innowacyjne i swietne.
    A to powyzej, dla mnie za ascetyczne i za minimalistyczne. Ale dwoch ludzi moze stac obok siebie, patrzac na ten sam obraz i czuc zupelnie co innego...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Ile czasu trzeba u Ciebie czekać na tak spokojną wodę? Ta mewka... chyba trochę za mała, żeby coś wnieść do kompozycji Pastelowe barwy nieba mi odpowiadaja.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Fajna fota, mewa mi nie przeszkadza, wprowadza odrobinę '' luzu'' w ten sterylny kadr. Pozdrawiam.

Domyślnie

Kolejny bardzo dobry minimalistyczny kadr w Twoim wykonaniu. Brawo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Nikt nic nie napisał jeszcze... hmmm może dlatego, że za dużo w kadrze akurat o....mewę
    Minimal w stylu Maćka, trudno przejść obojętnie obok tego zdjęcia ale mam wrażenie, że jednak bardziej kontrowersyjny jak wiele innych wcześniej prezentowanych i znanych
    Dlaczego kontrowersyjny?

A mewa musi być. Z różnych powodów

Uprawnienia umieszczania postów