Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Co.Mayo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matios Zobacz posta
    jedynka fajna. Przy lepszych warunkach więcej z niej wyciśniesz. Na 3 coś się stało z obróbką a szkoda.
    O warunkach wiem, trzy...wiedzialem, ze beda uwagi dlatego jest bonusowa

Domyślnie

trójka wyglada jak filmowy Pażdziernik - dobre

Domyślnie

na jedynce jakies fioletowe niebo, na dwojce w gornej czesci kadru szumi brzydko (w b&w by mi nie przeszkadzalo), trojka tez niezle szarpana (duzo wyciagania z cieni bylo, a moze kontrastowo bylo by lepiej?)
    ogolnie masz duzo fajniejsze kady i ich obrobke. tu sie nie popisales...kazdemu sie moze przytrafic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez śwMikołaj Zobacz posta
    na jedynce jakies fioletowe niebo, na dwojce w gornej czesci kadru szumi brzydko (w b&w by mi nie przeszkadzalo), trojka tez niezle szarpana (duzo wyciagania z cieni bylo, a moze kontrastowo bylo by lepiej?)
    ogolnie masz duzo fajniejsze kady i ich obrobke. tu sie nie popisales...kazdemu sie moze przytrafic
    Ta.....kto jeszcze widzi fiolet?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ja widziałem, w butelce. Mówili jednak, że zdrowiu nie służy i nie spróbowałem...
    Foty ciekawe z naciskiem na jedynkę. Przestrzenna dwójka też niczego sobie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Zdecydowanie numer jeden!
    Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Żadnych fioletów tam nie ma, jeśli ktoś tam coś widzi to monitor do wymiany bądź kalibracji.
    Nie będę tu pisał jaki mam monitor bo to bezcelowe, powiem tylko że przywiązuję do tego dużą wagę.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ja widziałem, w butelce. Mówili jednak, że zdrowiu nie służy i nie spróbowałem...
    No sw. Mikolaju cos masz nie tak z monitorem albo masz zly humor i musiales cos napisac

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Zdecydowanie numer jeden!

Żadnych fioletów tam nie ma, jeśli ktoś tam coś widzi to monitor do wymiany bądź kalibracji.
    Nie będę tu pisał jaki mam monitor bo to bezcelowe, powiem tylko że przywiązuję do tego dużą wagę.
    Dziekuje

Domyślnie

1 - nie widze żadnych fioletów, kadr mi sie podoba, tylko światło - wiadomo nie najlepsze do tego wraczka.

2 - tez dobre, bo takie inne spojrzenie, malo mam takich zdjeć.

3 - nie wiem co zrobiłeś przy obróbce, ale nie wyszlo to dobrze, chyba klifa za dużo z cienia ciągnąłeś.

Domyślnie

Tja...klimaty zajeb... kiedyś muszę do tego niewątpliwie pięknego kraju pojechać.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Bardzo dobre kadry jak zawsze ale wybieram 2 za coś innego.Pozdrawiam

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów