Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Practical Photoshop Polska

Nie wiem czy już było. Nowy magazyn Practical Photoshop Polska.

http://media2.pl/media/85921-Practic...otografii.html
    D90/MB-D80/35 1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rmd Zobacz posta
    Nie wiem czy już było. Nowy magazyn Practical Photoshop Polska.

http://media2.pl/media/85921-Practic...otografii.html
    Znam wersje angielska, ciekawiszy od DC, wiecej techniki a mniej bzdur, ale wciaz to jest to samo wydawnictwo....
    Bo niestety DC to poza fajna oprawa i zdjeciami ludzi ktorych znamy.....to stek bzdur...

Domyślnie

Ooo a skąd aż tak mocno negatywna opinia Greg ? Fakt, że jest to lekko teledyskowe podejście, szybkich i krótkich strzałów bez wchodzenia w szczegóły, ale to co mi się podoba w stosunku np. DFV to mniej gadania o sprzęcie a więcej o technice robienia zdjęć i to w tych najprostszych sytuacjach. Nie nazwałbym tego stekiem bzdur tylko po prostu gazetą dla fotoamatora.

P.S. A wracając do tematu to czekam co będzie w tym pierwszym numerze, który chyba już powinien byc dzisiaj w kioskach.
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sethcracow Zobacz posta
    Nie nazwałbym tego stekiem bzdur tylko po prostu gazetą dla fotoamatora.
    Ok, kazdy lubi cos innego....ja poza ogladaniem zdjec i kilkoma wywiadami nic tam nie czytam.....
    A o PP wypowiedzialem sie inaczej

Domyślnie

Będę drążył Greg rozumiem, że merytoryczna zawartość pozostałych artykułów jest wg. Ciebie do bani ? Hmm nie umiem ocenić wszystkiego co tam widziałem ale weźmy przykład konkretny - w którymś z numerów było opisywane jak "się je" obliczanie i wyznacza hiperfokalną. Było to w 4 punktach. Czego chcieć więcej do używania tego ? No chyba, że mówisz, że jest to do bani napisane Nie piszę sobie tak po próżnicy i nie bronię tego magazynu bo jest mi zupełnie obojętny. Po prostu jestem ciekaw skąd taka opinia
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Uprawnienia umieszczania postów