Mirek zaprezentował już tą miejscówkę . Całą resztę można doczytać u niego w wątku.
Coby mi się chłopinanie rozsechł zapodam swego gniota pod ocenę.
Oczywiście każdy z nas widział to inaczej
No i oczywiście jedyny słuszny rozmiar
Zapraszam
Szukaj
Mirek zaprezentował już tą miejscówkę . Całą resztę można doczytać u niego w wątku.
Coby mi się chłopinanie rozsechł zapodam swego gniota pod ocenę.
Oczywiście każdy z nas widział to inaczej
No i oczywiście jedyny słuszny rozmiar
Zapraszam
ladnie to tak sciemniac ?
"pozamiatales", "moje nie warto"
pokazales generalnie cala miejscowke na jednym kadrze i podoba mi sie takie spojrzenie
teczy jednak nie zauwazylem tam na miejscu
pozdrawiam
ps kawa byla w sam raz![]()
smierdzi mi tutaj coś HDRem tudzież filtrem o wdzięcznie brzmiącej nazwie "glamour glow" - bądź jego pochodnej- jesli sie myle popraw mnie.
Kadr mi sie podoba, ale kolory jakies takie sprane, przygaszone, bez kontrastu, drzewo po prawej okrutnie zmaltretowanie ciągnieciem z cienia ( bądź jak wspominalem wczesniej - HDRem)
Ogólnie słaby detal na krzaczorach po obu stronach - zlewaja sie w calosc.
ALe miejsce - bardzo zacne i chcialbym tam kiedys pofocić.
Co do HDR- nie ciągnie mnie w tą stronę-pewnie wynika to z braku odpowiedniego softu. Jakbym posiadał- kto wie? W końcu wszystkiego trzeba w życiu spróbować.
Co do "smrodku"- jak to uroczo ująłeśMiejscowo bardzo niewielkim kryciem owszem-ale nie krzaczory tylko woda. Może faktycznie nieco za bardzo z cienia pociągnięte. Ale punktem odniesienia w tym przypadku była dla mnie kępa trawska w LD.
Myśle ze słabośc detalu krzaczorów wzięła się z niedokładności poskładania przez PS-a i mojej niedoskonałości przy kadrowaniu. Ogólnie to snuła się tam mgiełka, opary stąd też pewnie można i takie wrażenie odnosić.
Dzięki za uwagi- do uwzglednienia przy kolejnych podejściach.
Chętnie bym zaprosił- ale to już niestety nie będzie możliwe...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez maniak666 ; 15-11-2011 o 00:54
Właśnie się zastanawiałem co to za mgiełka i miałem zapytać, kiedy doczytałem do końca i wszystko clear. Panoramka i miejsce ciekawe.
A new shit has come to light...
Duża wersja super wygląda, z detali troszkę lewej by się przydało![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Elegancko jest, może tych łuków samolotowych za bardzo nie widzę w tym kadrze, ale niech Ci będzie.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami