Close

Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718
Pokaż wyniki od 171 do 175 z 175

Domyślnie

Mam pytanie - zauważyłem ze są 2 wersje programu. Effects i natural. Którą lepiej wybrać żeby sklejała hdry sama i efektu były naprawdę dobre a program nie był trudny w obsłudze? jakie są roznice miedzy wersjami?

Domyślnie

MareckiMarek
    Dziękuję za prezent.
    D5100 (Okrojony do swojej ceny (nie wartości)) +Grip + N18-105 +N35/1.8G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photoaction Zobacz posta
    Mam pytanie - zauważyłem ze są 2 wersje programu. Effects i natural. Którą lepiej wybrać żeby sklejała hdry sama i efektu były naprawdę dobre a program nie był trudny w obsłudze? jakie są roznice miedzy wersjami?
    Jeśli zależy Ci na szybkim złożeniu HDRa, nie masz zamiaru mocno "podkręcać" zdjęć i wyciągać kontrastów to Natural HDR jest całkowicie wystarczający i zawiera wszystkie podstawowe narzędzia. Wersja Effects jest bardziej rozbudowana, ma większe możliwości edycji kontrastów i kolorów, które fotografom ceniącym naturalnie wyglądające zdjęcia nie są potrzebne.

Domyślnie

Może nie w odpowiednim miejscu pisze, ale mam pytanko. Posiadam Machinery 1.5.5 czy mogę w jakiś sposób zaktualizować bądź dokupić upgrade do Machinery Effects? Czy muszę normalnie zainwestować od nowa w oprogramowanie. Z góry dzięki za odp.

PS# Pobawiłem się wersją demo Effects i mogę powiedzieć, że jak dla mnie i moje potrzeby program wymiata! Na razie nie znalazłem ale fajną opcją byłoby umieszczenie funkcji kadrowania/przycinania zdjęć.
    Ostatnio edytowane przez jeremi1234 ; 13-11-2011 o 23:34
    Nikon - przybora
    "Dobrym słowem można długo żyć. Dlatego dawaj je ludziom, gdy na to zasłużą.
    Bo potrzebują ludzkiej akceptacji. Bo bez niej trudno jest żyć."
    -M.Maliński

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jeremi1234 Zobacz posta
    Może nie w odpowiednim miejscu pisze, ale mam pytanko. Posiadam Machinery 1.5.5 czy mogę w jakiś sposób zaktualizować bądź dokupić upgrade do Machinery Effects? Czy muszę normalnie zainwestować od nowa w oprogramowanie. Z góry dzięki za odp.
    Aktualizacja przez rok jest bezpłatna. Szczegóły tutaj: http://www.machineryhdr.com/effects2/full.php

Cytat Zamieszczone przez jeremi1234 Zobacz posta
    PS# Pobawiłem się wersją demo Effects i mogę powiedzieć, że jak dla mnie i moje potrzeby program wymiata! Na razie nie znalazłem ale fajną opcją byłoby umieszczenie funkcji kadrowania/przycinania zdjęć.
    Dorzucę to w najbliższym czasie do zakładki "Wczytywanie Obrazów".

Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów