Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Fotoalbum - pytanie

Witam

Zostałem w sumie trochę wrobiony w złożenie i wywołanie fotoalbumu Jak z zaprojektowaniem itp powinienem sobie poradzić, tak jeśli chodzi o wywołanie gdzieś internetowo to proszę o poradę - 12-14 rozkładówek chciałbym się zmieścić w okolicach 200-250zł. U kogo/gdzie będzie najlepiej, lub adekwatnie do ceny ?
    --
    Pozdrawiam
    Mowso

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mowso Zobacz posta
    Witam

Zostałem w sumie trochę wrobiony w złożenie i wywołanie fotoalbumu Jak z zaprojektowaniem itp powinienem sobie poradzić, tak jeśli chodzi o wywołanie gdzieś internetowo to proszę o poradę - 12-14 rozkładówek chciałbym się zmieścić w okolicach 200-250zł. U kogo/gdzie będzie najlepiej, lub adekwatnie do ceny ?
    Jeśli w PS: tworzysz plik o odpowiednich wymiarach, lub pobierasz ze strony laboratorium i na nim układasz co i jak chcesz, 2-3mm z tego będzie obcięte. Na końcu konwertujesz ich profilem i zapisujesz w JPG. Jeśli lab oferuje jak najlepszefoto.pl (które polecam) całościową usługę to koniec, a jeśli robisz odzielnie odbitki zwyczajnie w labie to trzeba jeszcze znaleźć kogoć do złożenia tego w książkę. Papier najlepiej matjedwabisty.

Domyślnie

Wolę raczej zrobić to ich programem - mają nawet wersję na maka ceny też przystępne - nawet jakaś promocja jest na 1 raz więc chyba się na nich zdecyduje - dziękuje
    --
    Pozdrawiam
    Mowso

Domyślnie

Wolę raczej zrobić to ich programem - mają nawet wersję na maka ceny też przystępne - nawet jakaś promocja jest na 1 raz więc chyba się na nich zdecyduje - dziękuje
    przy promocji na "1 raz" oznaczaja album jako POKAZOWY i dodaja kilka rozlkladowek ze swoimi produktami,
    wiec jesli dla kogos to robisz to ta opcja odpada raczej...

Domyślnie

tak, tak doczytałem - właśnie zamówiłem - naprawdę ciekaw jestem jak wyjdzie
    --
    Pozdrawiam
    Mowso

Domyślnie

tak, tak doczytałem - właśnie zamówiłem - naprawdę ciekaw jestem jak wyjdzie
    Jeśli chodzi o jakość wykonania to możesz być pewien, że będzie bardzo dobrze

Domyślnie

Warto sprawdzić w Cefoto.pl

Domyślnie

Ok przyszedł album - świetne wykonanie, jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony - dziękuje za poradę
    --
    Pozdrawiam
    Mowso

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów