Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: ..... V

Domyślnie ..... V

Miało być swiatło ale tylko miało . Takie z dzisiejszego spaceru w pochmurny poranek .

Domyślnie

Wg mnie zdjęcie może się podobać. Fajnie wypatrzone plus naturalne kolory. Dobrze komponuje się ten zakręt w tle - może przydałaby się ciut większa GO by go lepiej pokazać..?
    Jestem na tak.
    Pozdrawiam, I.
    -- Sol omnibus lucet --

Domyślnie

Odbieram jakby zrobione trochę "na silę".
    Kolorystycznie owszem, bardzo TAK, ale trudno znaleźć sensowne uzasadnienie dla wykonania takiego kadru...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Odbieram jakby zrobione trochę "na silę".
    Kolorystycznie owszem, bardzo TAK, ale trudno znaleźć sensowne uzasadnienie dla wykonania takiego kadru...
    Moze wydawac sie ze robione na sile ale lubie takie wlasnie kadry lesne z kawalkami drzew .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    Moze wydawac sie ze robione na sile ale lubie takie wlasnie kadry lesne z kawalkami drzew .
    Wcale nie neguje podejścia do tematu, też tak mam czasem, ale tu pnie zbyt dominują w kadrze mz...
    NIKON

Domyślnie

To dla mnie zdjęcie tematyczne - związane z 11 11 11. Litera V jest oczywista.
    NX11

Domyślnie

A mnie jednak ten kadr czyms ujmuje - niby jest to dosc karkolomna kompozycja, a jednak odnajduje w niej lad. Do tego bardzo trafiona kolorystyka.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Dla mnie kadr jest ok. Kolorki udane
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

dzieki za komentarze ,, czyli nie jest zle

Domyślnie

Mnie sie podoba. Kadr jest ciekawy, kolory OK. Mam tylko drobne zastrzeżenie - chyba za mocno "wypełniałeś światłem", bo białe fragmenty kory za mocno świecą.
    A new shit has come to light...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów