Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
    Oszczędny w słowach Awatar Jackass
    Miasto
    Warszawa-Rembertów

Domyślnie Italia oczami Jackass'a

Cześć.

Pierwszy raz zamieszczam tu swojej roboty foto - jednak mam nadzieję tym razem nie zapomnieć o forum i pozostać na nim dłużej - jest wiele wiedzy i znawców tematu, więc i swe zdjęcia daję niejako do oceny. Nie wiedziałem jaką kategorię wybrać - ta wydała mi się najbardziej trafna. Zdjęcia wykonane w ciągu ostatnich 2 tygodni we Włoszech:

Sprzęt jakim robiłem zdjęcia to Nikon D80 głównie z Nikkorem 18-200, ale nie wszystkie zdjęcia na tym samym szkle.

Miło widziane komentarze.

Pozdrawiam,
    Piotrek/Jackass.
    NIKON D80 + battery pack pro, NIKON F50, gromadka Zenitów
    nikkor 18-200, nikkor 28-70, duzo ruskich szkieł, przejściówka z bagnetu nikona na m42

Domyślnie

Nie ta kategoria, nie ten sposób zamieszczania zdjęć. Tu: http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=3 na dole strony są tematy opisujące co i jak.

Oszczędny w słowach Awatar Jackass
    Miasto
    Warszawa-Rembertów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Nie ta kategoria, nie ten sposób zamieszczania zdjęć. Tu: http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=3 na dole strony są tematy opisujące co i jak.
    Ok, przyznaję, że nie przeczytałem tego - zazwyczaj takie rzeczy są na forach na górze strony (w przyklejonych) - tu nie spodziewałem się innego rozwiązania, przepraszam. Co do kategorii, to ta wydała mi się najbardziej trafna.

Poprawione zdjęcia:
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7

Pozdrawiam i proszę moderatora o ewentualną edycję pierwszego posta, tudzież przeniesienie do bardziej pasującego działu.
    Ostatnio edytowane przez Jackass ; 13-11-2011 o 18:49
    NIKON D80 + battery pack pro, NIKON F50, gromadka Zenitów
    nikkor 18-200, nikkor 28-70, duzo ruskich szkieł, przejściówka z bagnetu nikona na m42

Uprawnienia umieszczania postów