Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Dwa jesienne.

Domyślnie Dwa jesienne.

Witam.

Tylko szczere opinie proszę

Zapraszam.

Uploaded with ImageShack.us
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

zjęcie super ! nie przesadzone obróbką! fajny wczesseno zachodowy klimacik wyszedł !

chyba, że to wschód więc .....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    zjęcie super ! nie przesadzone obróbką! fajny wczesseno zachodowy klimacik wyszedł !

chyba, że to wschód więc .....
    Dzisiaj 14:14 więc jakąś godzinę przed zachodem słońca
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Pawle te chmurki w tle mnie zmyliły, że to może być jednak wschód no ale pierwsza myśl jest jednak niezawodna i okazało się, że światelko już raczej zachodowe naprawde dobre zdjęcie ! hehe a tak zapytam przy okazji ... jakiś bonusik w postaci traktorka to Ty masz ?
    Ostatnio edytowane przez RobertSoul ; 10-11-2011 o 19:20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    Pawle te chmurki w tle mnie zmyliły, że to może być jednak wschód no ale pierwsza myśl jest jednak niezawodna i okazało się, że światelko już raczej zachodowe naprawde dobre zdjęcie ! hehe a tak zapytam przy okazji ... jakiś bonusik w postaci traktorka to Ty masz ?
    No w sumie to miałem sobie już dać z nimi spokój

Dzisiaj właśnie myli i konserwowali cały sprzęt

Proszę

1. Uploaded with ImageShack.us

2. Uploaded with ImageShack.us

Domyślnie

Jedyneczka piekna - zywe, radosne zdjecie, do tego bardzo ciekawie skomponowane.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

W końcu złapałeś bdb warunki w tym miejscu: bo i światło dopisało, a i na niebie ładnie się działo...
    Dla mnie super
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Ladnie, lubie to Twoje ukochane drzewko.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    W końcu złapałeś bdb warunki w tym miejscu: bo i światło dopisało, a i na niebie ładnie się działo...
    Dla mnie super
    Długo czekałem i myślałem że prędzej liście opadną

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ladnie, lubie to Twoje ukochane drzewko.
    Andrzeju moje ukochane to kasztanowiec

A tu dęby mamy,ale do nich też mam sentyment

Domyślnie

Jedynka jest śliczna, bardzo fajny kadr i perspektywa, światło i kolory super. Mam tylko odczucie, że niebo jest zbyt miękkie i "gładkie" do "ostrego" dołu.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów