Szukaj
fajnie patrzy, nie wyostrzyłeś czasem zbyt mocno?
D90, T17-50 VC, N85 1,8, N35, SB-700.
Matko!cos ty jej zrobił??????????
D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW
nie lubię wygładzonych do absurdu dziecięcych portretów, ale Amelia na tym zdjęciu wygląda, jakby cała była pokryta sierścią. Nie wierzę, że coś takiego mogło by się komukolwiek spodobać - są dwie możliwości: monitor do kalibracji/wymiany lub dziecko cierpi na schomiczenie. światło jak z dobrych ubeckich przesłuchań
"głębooooki album", albo nawet nie ....
Ostatnio edytowane przez RomanZWrocławia ; 07-11-2011 o 22:27
myślę co piszę
popsułeś zdjęcie obróbką
Nie wiem w czym obrabiasz fotki ale za dużo wyostrzenia, clarity i kontrastu. Dziecięce fotki raczej robi się na mięciutko a ty zrobiłeś z małej jakiegoś aliena
Proszę o poświęcenie kilku wolnych min. na http://www.radwroc.webd.pl/_download/DSC_7171.NEF i pokazanie jak to widzidzicie.
Moja propozycja, żeby nie było, że tylko łaję. Założenie było takie , żeby jak najmniej ingerować w otrzymany obraz, a jednocześnie uczynić go choć odrobinę bardziej zjadliwym. Nie mam wątpliwości, że forumowi specjaliści od PS-a są potrafią tchnąc w to zdjęcie dużo więcej. Widać, że to świeżak jeszcze - nie świeć jej tak brutalnie po oczach - dla niej i dla zdjęć wyjdzie to na zdrowie. Jedna uwaga - pracowałem na nieskalibrowanym monitorze. Gdyby coś z tej produkcji przypadło Ci do gustu pisz PW - prześlę swoje wypociny. Amelka faktycznie jest piękna.
myślę co piszę
Skontaktuj się z nami