Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Japoński ogród

Zapraszam do oglądania i komentowania.

1.

2.

Domyślnie

Kadrowo - zdecydowanie bardziej podoba mi się dwójka, ale chyba poprawiłbym w postprocesie te czerwone liście i tą intensywna smugę światła w koronie drzewa po prawej stronie kadru.
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Podoba mi się jedynka (bez tych japońskich napisów pod daszkiem ), przydałoby się niebo z dwójki bez księżyca. Na dwójce trochę przeszkadza mi brak dołu, ale ja się nie znam A czym doświetlane tak na czerwono?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ankasz007 Zobacz posta
    Podoba mi się jedynka (bez tych japońskich napisów pod daszkiem ), przydałoby się niebo z dwójki bez księżyca. Na dwójce trochę przeszkadza mi brak dołu, ale ja się nie znam A czym doświetlane tak na czerwono?
    Masz rację co do dołu na dwójce. Gdyby było ciut więcej byłoby bardziej harmonijne. Napisów niestety nie widziałem Na czerwono doświetlałem latarką czołówką. Specjalnie kupiłem taką, która oprócz mocnego i słabego światła białego ma również czerwone i zielone.

Cytat Zamieszczone przez dominikpl72 Zobacz posta
    Kadrowo - zdecydowanie bardziej podoba mi się dwójka, ale chyba poprawiłbym w postprocesie te czerwone liście i tą intensywna smugę światła w koronie drzewa po prawej stronie kadru.
    Nie poradziłbym sobie z tymi liśćmi niestety. Przy "doświetlaniu" jednak trochę przesadziłem i zbyt wysoko podniosłem światełko. Co do smugi za drzewami to jest to księżyc bez którego nocnych zdjęć nie wyobrażam sobie. Światło, które odbija daje sporo możliwości, bez niego jest jednak zbyt czarno.

Dziękuję Wszystkim za wizytę i komentarze. Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów