Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Hehe Blady, bez wyrazu, bez ciekawego światła ... tak właśnie wygląda świat we mgle.

Tak wlasnie wygląda świt we mgle - to może to do reportażu.... SOrry - ale dla mnie to zdjecie nie przejawia żadnej wartości artystycznej. Jest nudno, blado, szaro, i ponuro. Ale, kolejny raz podkreślam - co ja tam wiem....

Domyślnie

Świetne nieszablonowe zdjęcie. Bardzo mi się podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    (...) Jest nudno, blado, szaro, i ponuro.(...)
    A tak z ciekawości - możesz wrzucić jakieś zdjęcie mgły o której piszesz? Tak, żeby było widać przez nią niebo płonące na pomarańczowo - żeby nie było nudno, blado, szaro i ponuro. Może być Twoje, może być link do zdjęcia kogoś innego. Chętnie zobaczę takie cuda podczas prawdziwej gęstej mgły

Domyślnie

A tak z ciekawości - możesz wrzucić jakieś zdjęcie mgły o której piszesz? Tak, żeby było widać przez nią niebo płonące na pomarańczowo - żeby nie było nudno, blado, szaro i ponuro. Może być Twoje, może być link do zdjęcia kogoś innego. Chętnie zobaczę takie cuda podczas prawdziwej gęstej mgły

Zobacz sobie wątki Grega, Maniaka i Andrzeja z ich ostatniego wypadu - to pierwszy przyklad który mi wpadł do głowy.

Edit: żeby nie rzucac slow na wiatr,, link do mojej foty - http://img546.imageshack.us/img546/9538/mg2129k.jpg

Jest mgła? Jest, Jest światło? Jest.

U ciebie jest tylko mgła i o to mi wlasnie chodzi.

Ale zaznaczam po raz kolejny - istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że nasze gusta i postrzeganie piękna sa wybitnie sprzeczne - wiec weź na to poprawke
    Ostatnio edytowane przez Locter ; 05-11-2011 o 12:27

Domyślnie

(...)
    Edit: żeby nie rzucac slow na wiatr,, link do mojej foty - http://img546.imageshack.us/img546/9538/mg2129k.jpg

Jest mgła? Jest, Jest światło? Jest.
    (...)
    Tak jak myślałem
    Ale zauważ, że jest różnica między zdjęciem z mgłą, a zdjęciem we mgle

Domyślnie

Jednego żałuję, że nie pociągnąłem dołu, żeby mieć pełne odbicie w wodzie. Mądry Polak po szkodzie
    To najbardziej mnie razi w tym zdjęciu właśnie. Ja ciągnąłbym kontrast na zamku. Widziałem zamek kilka razy "live", mam z nim zdjęcia, widziałem wiele różnych zdjęć z Trok, takiego nigdy. Dobrze, że Twoje jest inne. Czy wyrwało z kapci? Nie, są na miejscu. Ale źle nie jest.
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

Tak jak myślałem
    Ale zauważ, że jest różnica między zdjęciem z mgłą, a zdjęciem we mgle
    Wiem, dlatego jak jest takie mleko bez swiatla to ja nie wychgodze z aparatem - ale kazdy ma swoje wizje prawda

Domyślnie

Szczerze ? Słabe to jest.
    No nie....!

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Bardzo dobra praca wpisująca się w Twoje nieszablonowe podejście do fotografii.
    No tak!

Cytat Zamieszczone przez grzegorzdz72 Zobacz posta
    rozmiar chyba nieregulaminowy, ... no chyba że panoramy to można większe.
    Tak, zdecydowanie za duze, choc wchodzi mi w moj wyswietlacz to i tak trzymajmy sie regulaminu, mozna bylo dodac to w osobnym linku

Hehe Blady, bez wyrazu, bez ciekawego światła ... tak właśnie wygląda świat we mgle.
    Dokladnie, bardzo dobrze to wyszlo....

Tak wlasnie wygląda świt we mgle - to może to do reportażu.... SOrry - ale dla mnie to zdjecie nie przejawia żadnej wartości artystycznej. Jest nudno, blado, szaro, i ponuro. Ale, kolejny raz podkreślam - co ja tam wiem....
    Wiem, dlatego jak jest takie mleko bez swiatla to ja nie wychgodze z aparatem - ale kazdy ma swoje wizje prawda
    http://greg77.net/Polski/B&W/slides/_DSC9182.html
    http://greg77.net/Polski/B&W/slides/_DSC9180kw.html

Dla mnie brakuje troszeczke lewej strony, lodka jest zbyt blisko konca zdjecia, ale i ak zdjecie jest bardzo ladne i mi sie podoba.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów