Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Domyślnie

Ale tak na serio, zanim odpaliłem wątek to pomyślałem sobie:" kamień woda i kwadrat" a tym czasem zadziwił mnie panoramiczny kadr. Dodatkowo napiszę, że mglisty klimat tej foty i mój jej odbiór kojarzy się z hollywódzkim kadrem i to bardzo pozytywnie.

Domyślnie

rozmiar chyba nieregulaminowy, ... no chyba że panoramy to można większe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez december Zobacz posta
    Ale tak na serio, zanim odpaliłem wątek to pomyślałem sobie:" kamień woda i kwadrat" a tym czasem zadziwił mnie panoramiczny kadr. Dodatkowo napiszę, że mglisty klimat tej foty i mój jej odbiór kojarzy się z hollywódzkim kadrem i to bardzo pozytywnie.
    Szukałem kamienia ale były tylko kaczki. Może innym razem

Cytat Zamieszczone przez grzegorzdz72 Zobacz posta
    rozmiar chyba nieregulaminowy, ... no chyba że panoramy to można większe.
    Nawet należy Mniejszych znaczków nie ma sensu pokazywać.

Domyślnie

Bardzo dobre. Co do łódki to nie wiem czy nie wolałbym bez niej, cięte kawałek na prawo od niej, co poprawiłoby proporcje kadru.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    A rozwijając opinię - dlaczego słabe?
    Blade, bez wyrazu, bez ciekawego światła - jak by Ci gdzieś zapłonęło niebo na pomarańczowo przez ta mgłę - byłoby fajnie. Ale co ja tam wiem

Domyślnie

Malarskie... Bardzo mi sie podoba.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Ale jamnior. Mi sie podoba. Jest kimat i fajne warunki miales. Ale troche draznia i zbyt przyciagaja moja uwage, te drzewa z prawej. Chyba bym skrocil ostro tego jamnika, z prawej zaraz przy galeziach owych drzew.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Widać przemyślany kadr. Do tego klimat robi swoje i ... bardzo mi się to podoba
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Bardzo dobre,jest klimat i świetnie zbudowany kadr.Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Blade, bez wyrazu, bez ciekawego światła - jak by Ci gdzieś zapłonęło niebo na pomarańczowo przez ta mgłę - byłoby fajnie. Ale co ja tam wiem
    Hehe Blady, bez wyrazu, bez ciekawego światła ... tak właśnie wygląda świat we mgle.

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    (...) Co do łódki to nie wiem czy nie wolałbym bez niej, cięte kawałek na prawo od niej, co poprawiłoby proporcje kadru.
    Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    (...) Ale troche draznia i zbyt przyciagaja moja uwage, te drzewa z prawej. Chyba bym skrocil ostro tego jamnika, z prawej zaraz przy galeziach owych drzew.
    Mam też i taką wersję - bez łódki i bez drzew jednak mi nie podeszło Jednego żałuję, że nie pociągnąłem dołu, żeby mieć pełne odbicie w wodzie. Mądry Polak po szkodzie

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów