Close

Strona 41 z 51 PierwszyPierwszy ... 313940414243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 504

Domyślnie

pomogę
    Cytat Zamieszczone przez linkil Zobacz posta
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Cała Polska z niej łacha drze. Szkoda mi jej.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Cała Polska z niej łacha drze. Szkoda mi jej.
    Wystarczy, że zdasz sobie sprawę, że przebieg takich programów jest co najmniej zaplanowany, a od razu napięcie Ci zelżeje.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Nie szkoda Wam życia na oglądanie takich bzdetów...?
    W srode zawsze lipa w tv, a top model to dobra komedia do piwka i chipsow z zona lubimy sie posmiac przy tym
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-11-2011 o 23:57 Powód: nie tapamy.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

a co się stało szanownej pani Minge???? solidarność, solidarity, natural ekolodżi, kolors, koton, silk, natural

tak trochę jak napompowana...
    .

Domyślnie

To już jest dno
    http://gala.onet.pl/1,1651544,1,1,da...i,gwiazdy.html
    "Wyrafinowany i subtelny w tym, co projektuje. Ostry i brutalny, gdy występuje w roli jurora „Top Model. Zostań Modelką”. Wokół Dawida Wolińskiego zrobiło się gorąco po tym, jak sprawdzał, czy jedna z uczestniczek programu ma sztuczny biust. „To niedopuszczalne” – pisali na forach zbulwersowani widzowie"
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Pomacać ludzka rzecz. ;]
    To dopiero jest dno:
    "Ale mogę tak wyglądać, bo wiem o stylu więcej niż inni. Mam na to przyzwolenie."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    "Ale mogę tak wyglądać, bo wiem o stylu więcej niż inni. Mam na to przyzwolenie."
    A u mężczyzn, jak się przejawia seksapil?

Zegarek, skarpetki, buty – to jest supersexy. Widzisz superfaceta. Ma zegarek za 200 tys. złotych, a skarpety z supełkami... I co? Działa na ciebie?

Jakbym nasze forum czytał
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

po co jest ten temat????

tak czytam i czytam ... i mam wrażenie, że 80% procent z wypowiadających jest z innej planety

są tu praktycznie tylko krytyczne uwagi odnośnie modelek, fotografów, jury i całego programu

a czego oczekujecie???????????????????????????
    Fotografowie, którzy robię sesję w tym programie miażdżą swoim portfolio, wiedzą i doświadczeniem praktycznie każdego, kto jest tutaj "forumowym" napinaczem!!!
    modelki są jakie są ... ale czyż większość z nich nie ma praktycznie żadnego większego doświadczenia? czego od nich oczekujecie???
    jury jest słabe??? tak??? a kto z Was ma więcej osiągnięć w tych dziedzinach z których wywodzą się jurorzy?
    Pozowaliście więcej od Dżoany? projektowaliście więcej niż Wolański? zrobiliście więcej (liczących się) okładek niż Tyszka? macie swoje programy w TV????

Tapmadl to tylko program telewizyjny ... szoł ... z nastawieniem na zrobienie programu TV i zarobieniem na tym
    Tu naprawdę modelka, zdjęcia itp... mają drugo-rzędne znaczenie!
    widz ma oglądać, obejrzeć reklamy, pasjonować się, obejrzeć reklamy, wzruszyć się, obejrzeć reklamy, po czym ma z niecierpliwością czekać na następny odcinek, obejrzeć reklamy i jeszcze wejść na stronę www ... gdzie ma obejrzeć reklamy
    ma też dużo komentować dzięki czemu zachęci innych do rozmowy i obejrzenia reklam

jury ma być kontrowersyjne jak "wojewódzki", ma obrażać, macać, dogadywać, karać i nagradzać i dzięki temu wciągać do oglądania i komentowania w necie...
    qźwa - czyż to nie jest proste???
    a czytam powyższe komentarze i czuję się jak na obcej planecie

Jakie znaczenie ma użyte oświetlenie? kto z Was lepiej oświetli taki plan???
    przecież ci fotografowie robią przeważnie tylko 50 zdjęć z jedną modelką - a Wy ile potrzebujecie zdjęć, aby uzyskać dobrą fotę z początkującą modelką?
    a jaką macie pewność, że fotoedytor (fotograf lub jury) wybrał to najlepsze zdjęcie z daną dziewczyną?
    a może mają wiele więcej i to lepszych zdjęć, ale nie zostały one pokazane?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-11-2011 o 12:14 Powód: pis.
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Nie rozumiesz tematu i jesteśmy z innej planety dlatego, że traktujesz ten wątek jak
    Cytat Zamieszczone przez bartos
    "forumowy" napinacz!!!
    a my z luzem komentujemy kolejny głupi program, mając pełną świadomość poziomu programu oraz swoich ograniczeń.

Peace Brother

Strona 41 z 51 PierwszyPierwszy ... 313940414243 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów