Close

Strona 284 z 371 PierwszyPierwszy ... 184234274282283284285286294334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 831 do 2 840 z 3702

Domyślnie

No to dałeś teraz do pieca

Domyślnie

No ale to jest jeden z głównych argumentów fanboja. Oprócz "nie miałeś w rękach" i "nie stać cię". Nic innego do fanboya nie przemawia.

Wysłano z GT-I9003 z użyciem Tapatalk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waldeka Zobacz posta
    No ale to jest jeden z głównych argumentów fanboja. Oprócz "nie miałeś w rękach" i "nie stać cię". Nic innego do fanboya nie przemawia.

Wysłano z GT-I9003 z użyciem Tapatalk
    Zastanowiłeś się skad to się bierze?

Przeciętny użytkownik Maka najczęściej wcześniej użytkował PC z Windows albo używa go równolegle z Makiem. Mając obraz sytuacji nie jest w stanie zrozumieć jak można uważać PC z Windows za taki sam / lepszy od Maka z OS X. Jedyne co mu się nasuwa na myśl to albo "nie miałeś w rękach stary" albo "rozumiem że nie chcesz tyle wydać za kompa".

Oczywiście wykluczam kwestię działania programów tylko na PC lub Maku, to oczywiste że nikt dla Subiekta nie kupi Apple ani nie odpali Logic czy FCP na Windowsie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GoOrange Zobacz posta
    Zastanowiłeś się skad to się bierze?

Przeciętny użytkownik Maka najczęściej wcześniej użytkował PC z Windows albo używa go równolegle z Makiem. Mając obraz sytuacji nie jest w stanie zrozumieć jak można uważać PC z Windows za taki sam / lepszy od Maka z OS X. Jedyne co mu się nasuwa na myśl to albo "nie miałeś w rękach stary" albo "rozumiem że nie chcesz tyle wydać za kompa".

Oczywiście wykluczam kwestię działania programów tylko na PC lub Maku, to oczywiste że nikt dla Subiekta nie kupi Apple ani nie odpali Logic czy FCP na Windowsie.
    No i proszę, dobra nowina. Okazało się, ze jestem nieprzeciętny. Jest dobrze.
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hijax_pl Zobacz posta
    Tak się zastanawiam - mam Maka i Winde.
    I widzę, że Mak działa po prostu lepiej. Tak - mam możliwość codziennego porównania. Tak - raz po raz się jakaś aplikacja na windzie zwiesi / wywali.
    Tak - w moim odczuciu Mac jest stabilniejszy.

Może gdybym nie miał Maka, nie miał możliwości odniesienia codziennej pracy Windy do czegoś innego, czyli nie miał możliwości porównania - wtedy bym twierdził, że Winda jest OK? Zapewne tak by było...
    Witam
    tak mam maca i windę
    Mac w miarę nowiutki przenośny i ładny - rzeczywiście każdy się zapyta jak się pracuje itp na tym.
    Asus z windą ma chyba około 19 miesięcy. Praktycznie na stałe włączony pod monitor - robi za stacjonarkę. Usypia wstaje itp. Ogólnie chyba z raz na tydzień jak robię dokładniejsze porządki na biurku to go odłączam. Upakowane multum programów. Niewiele miejsca na dysku ale jakoś daje radę. Dlatego mogę spokojnie czytać Stiga jak jego "stoi" włączony po 50 dni .
    Do tego iomega jest dla obu za bank danych.
    Tak w moim odczuciu - oba są stabilne. Z tym że - mac droższy, mniej programów i droższe programy - bo samo to żeby mieć dokładnie to samo co na asusie musiałbym albo drugi komplet całości kupić z możliwością zainstalowania na macu albo wręcz stawiać windę na macu bo nie wszystko chodzi na osie.
    Dodam że jakoś przez moje lata obcowania nie miałem potrzeby instalowania macowskich programów na windzie poza PS ale to chyba wszyscy tak mają. Bo jak słyszałem to PS jest typowo na maca
    to tyle z moich obserwacji.
    Dodam że po obudzeniu się maca czasami bardzo długo szuka wifi. I to bliżej minut niż sekund...
    Pozdrawiam
    Czy warto mijać się z prawdą?
    Tak....... jeśli się ją wyprzedza.
    S.J.LEC

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Co Wam powiem to wam powiem. Jeżeli chodzi o jakość obsługi Apple to jestem pod wrażeniem. Moja sprawa została załatwiona wzorowo i na koniec taka informacja :

Dear Arthur,
    You're very welcome. It has been my pleasure to assist you.
    Nothing makes Apple happier than to hear that we have pleased our customers. I hope that you continue to enjoy the iTunes Store.
    Please feel free to contact us if you have any concerns or questions in the future.
    Thank you for choosing the iTunes Store as your source of entertainment. We truly appreciate your interest in the iTunes Store.

Domyślnie

ja dostalem dzsiaj w robocie nowiutenkiego Lenovo. gosc przy mnie folie zdzieral i go uruchamial. czysciutenki system "Windows is starting up..." i tak dobra minute. wkoncu pokazal sie pulpit no to ja ciach za gladzik, klikam ikone IE i bach klepsydra. po kilkunastu sekundach wkoncu przegladarka sie otworzyla. moglem sie zalogowac na sluzbowa poczte. po kilku godzinach pracy nadszedl czas na wyjscie do domu. start - shut down - "Windows is shutting down..." 35s pozniej komp sie wylaczyl. niech mi to ktos wytlumaczy. nowiusienki komp, a dziala jak by mial up time 100000000 dni!

dwa miesiace temu kupilem Mac'a. wyciagnalem z pudelka, wlaczylem i po 30s bylem w kreatorze polaczenia internetowego zeby ustalic wi-fi, po kolejnych 20s moglem juz cieszyc sie z przegladania forum.
    pisalem juz wczesniej, ze uzytkownikiem Mac'a jestem od 2008. do tego czasu brzydzilem sie ich produktami, uznawalem je za zlo z dalekiego zachodu.

Domyślnie

Może ten Lenovo ma zainstalowane na dzień dobry pierdylion niepotrzebnego szajsu, który go spowalnia...
    D200 plus graty...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starachowice/Kielce

Domyślnie

Na pewno ma . To raz. A dwa, zawsze pierwsze uruchamianie okienek skutkuje ustawianiem się systemu i to trwa ( One tak mają) .

Domyślnie

Wczoraj odebralem swojego ipada, caly czas poznaje jego mozliwosci, jednak mozolnie mi to idzie. Powiedzcie mi jaka jest mozliwosc wrzucenia zdjec z PC na ipada ? Musze miec jakis program? Platny, darmowy ? iTunes nie uzyje do tego ?

Strona 284 z 371 PierwszyPierwszy ... 184234274282283284285286294334 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów