Szukaj
Nooo... i...? Ja udowodnilem swoje poglady, a Ty? Ty tylko trzaskasz paluszkami...
A Q niby o co mialoby mi chodzic? O dusze czy amazing?
Ten design odwala za Ciebie robote, czy sluzy Ci moze chociaz do jakichs czynnosci podczas przerw w pracy?
A to porownanie to jak robiles? Zapewne porownales biurowego Apple'a w najslabszej konfiguracji do skladaka PC o wydajnosci Maka Pro?W takiej sytuacji rozumiem, ze wychodzi tylko 1000 pln.
Pokaz (zacytuj) te bledne uogolnienia. Nikt nie twierdzi, ze Apple to crap. Juz to bylo tlumaczone kilkukrotnie (moze naucz sie czytac, albo czytaj wszystko, skoro juz chcesz uczestniczyc w dyskusji). Jej clue, to podwazanie opinii uzytkownikow Makow, ze te sa perfekcyjne, niewieszajace sie, a PC -- calkowicie odwrotnie (i jest rzekomo regula).
Dobra, teraz juz naprawde -- robie hibernate i nie ma mnie. Pa
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
To tak jakby powiedziec ze wszystkie distro linuksa to to samo. Bo przeciez Linux to sam kernel, a kernele maja ( z grubsza ) te same. To teraz zastanow sie jaka funkcjonalnosc daje Ci sam kernel Unixowy. Fajnie tak pominac calosc programow uzytkowych i jakikolwiek interface uzytkownika...![]()
d70s + N18-70 + N55-200
Problemy Windows biorą się z jego konstrukcji i założeń projektowych. Właśnie to chcę podkreślić, kładąc nacisk na inną genezę Windows i Unixów/Linuxów. Systemy unixopodobne mają taką sama budowę i utrzymane zasady od początku istnienia do dziś. Windows to lepianka nakładki na DOS i zmaltretowanego VMS-a. Prowizorka na prowizorce.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Sugestie to nie dowody
Nie - ten dizajn sprawia, że komp stoi na biurku, a nie schowany jest pod nim, by nie psuł otoczenia swoim wyglądem i by tłumić hałas jego wentylatorów.
Nie - iMac 27" late 2009 i PC składak z komponentów identico (za wyjątkiem obudowy of course) z monitorem Nec'.
Już to zrobiłem. Nie czytasz uważnie.
No i jak mam Ci wierzyć, skoro nie pracujesz na co dzień z makami? Mój Mac się nie wiesza a Lap z Windą - tak. Mac nie muli, Winde raz po raz restartuję. Z tego punktu widzenia Twój PC jest wyjątkiem potwierdzającym regułę...
"Optymalna ekspozycja jest kwestią gustu"
Mowi to Pan jakby mial na to jakiekolwiek dowody. Jest to oczywiscie wierutna bzdura, ale fakt, brzmi fajnie.Windows to lepianka nakładki na DOS i zmaltretowanego VMS-a. Prowizorka na prowizorce.
Co akurat jest bardzo dalekie od prawdy. Konstrukcja systemow linuxowych nie zakalda zadnego interface graficznego ( bo czy jadro byloby jadrem majac grafike?Problemy Windows biorą się z jego konstrukcji i założeń projektowych. Właśnie to chcę podkreślić, kładąc nacisk na inną genezę Windows i Unixów/Linuxów.). W MS Windows jest on czescia samego systemu operacyjnego. W Systemach Linuxowych i Unixowych ten podzial wyglada zupelnie inaczej. Zalozenia projektowe sa zupelnie inne, co nie znaczy ze gorsze, a szczerze watpie czy jest Pan w stanie to samodzielnie okreslic, bo o ile wiem nie pracuje Pan w MS ani w Apple. Chyba ze jako PRowiec. Krytycznych bledow w Linuxach i Unixach bylo multum a jest na pewno jeszcze wiecej. Zarowno jezeli mowimy o jadrze systemu jak i programach ktore sa na niego pisane.
@hijax_pl:
moj komputer jest w takim razie kolejnym wyjatkiem, gdyz nie mam zadnych problemow o ktorych byla mowa![]()
d70s + N18-70 + N55-200
Sugestie? Jesli system Windows, ktory wg Ciebie jest niestabilny, u mnie dziala 50 dni bez restartu, kazdego dnia katowany po nascie godzin ciezka praca -- to ja juz nie wiem co Tobie trzeba... :P
Takie pierdu-pierdu, to jest argument dla zony, a nie dla kogos, dla kogo jest to narzedzie pracy.
No to jeszcze teraz porownaj ten bidny panel w iMacu z tym, ktory jest w NECu.
Takich rzekomych "wyjatkow" znam znacznie wiecej niz sytuacji, ktore wg Ciebie sa regula, tak wiec sromotnie sie mylisz.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Gwoli scislosci to wjatek od zawsze zaprzecza regule a nie potwierdza ja![]()
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Skontaktuj się z nami