Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: ZuAg

Domyślnie

źle świecone, cienie wychodzą straszne. Jedynie 2 jest fajnie zaświecona

Domyślnie

Ogladajac te zdjecia przyszla mi do glowy jedna rzecz, a potem okazalo sie, ze dokladnie te mysl slowo w slowo napisal S4INT w pierwszym poscie Niestety, przegraleś ze swiatlem na calej linii...
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Zdarzało mi się świecić lepiej, ale wciąż jestem trochę zaskoczony aż tak negatywnym odbiorem. Na swoje usprawiedliwienie mogę dodać tylko tyle, że cała sesja była wyjątkowo spontaniczna i zdjęcia nie były tak naprawdę w całym zajściu najistotniejsze. A podobają mi się pewnie dlatego, że strasznie lubię obie dziewczyny

Domyślnie

Po jaką cholerę, polazłeś do lasu z tymi lampami, przecież miałeś najgenialniejsze naturalne warunki, jakie można mieć - światło słoneczne rozproszone lasem, tysiąckrotnie odbite, przepuszczone przez liście, ciepłe...
    Ja celowo ciągnę dzieciaki do lasu w taką pogodę, gra świateł w lesie jest świetnym powodem...
    Moja ocena jest jak najbardziej subiektywna, nie bierz jej poważnie
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SADPUNK44 Zobacz posta
    Moja ocena jest jak najbardziej subiektywna, nie bierz jej poważnie
    Toż to przecież cała fotografia jest subiektywną oceną i autorów, i odbiorców.

MatusP, oglądam Twoje zdjęcia bardzo długo, widać progress, dajesz more.

Domyślnie

tez z 2 jestem na tak, i potwierdzam że reszta trochę za dużo poświecone...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Toż to przecież cała fotografia jest subiektywną oceną i autorów, i odbiorców.
    To po co wystawiać ją pod ocenę?
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SADPUNK44 Zobacz posta
    To po co wystawiać ją pod ocenę?
    Właśnie po to, żeby te oceny usłyszeć. Mimo, że są subiektywne, to każda zawiera przynajmniej ziarenko obiektywizmu. I wtedy można dalej dążyć do tego, żeby foty gniotły płuca wszystkim, bez względu na ich subiektywizm.

Domyślnie

Klimat 3. i 5. na tak, ot, radosne, beztroskie. Ciepłojesienne.
    Kiedyś Zenit, później Nikon i Canon, obecnie Leica wspierana Sony RX100 mk2 wraz z analogami.
    Prywatnie: http://lopal/blogspot.com

Domyślnie

Siódemka i dziewiątka są fajne, choć na pewno nie doskonałe. Moim zdaniem wyszło dość sztucznie, średnie połączenie błysku z zastanym. Mały masz ten softbox jak na oświetlanie dwóch całych postaci, nie myślałeś o jakiejś sporej blendzie?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów