Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Gryzzzia

Domyślnie Gryzzzia

Taka jedna praca ze studia.
    Co sądzicie?

Domyślnie

Podoba się, choć mój monitor za słaby i wszystkich kolorów nie może wyświetlić...

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

moim zdaniem praca ciekawa, chetnie zobaczylbym rowniez inne ujecia, bo na tym mina modelki niespecjalnie przypadla mi do gustu A znam tę buzię z maxmodels i bardzo ją lubie
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Wiesz co, zwykle nie komentowałam Twoich prac, bo też nieszczególnie mi się podobały. Często pozy były takie troche wymuszone, ręce ciągle wkoło twarzy w róznych konfiguracjach, co wyglądało dość pretensjonalnie. Sety były mało ciekawe. Jednak ostatnio wydaje mi się że prezentujesz prace o wieeele lepsze. Żaden ze mnie autorytet ale uważam że sporo poszedłeś do przodu. Papierowa stylizacja - bardzo fajna. ta również. Może też lepiej że dajesz po jednej NAJLEPSZEJ focie z setu. Co prawda chętnie zobaczyłabym więcej... ale naprawde wg mnie widać różnice. Widać postęp. Rozwijasz się. Zazdroszcze

Domyślnie

jestem jak najbardziej na TAK
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Fajna stylizacja. Ale brzydkie światło, sposób pokazania nosa, grdyki, ramion. Do tego płaska twarz. Odrębna obróbka oczu i chyba ust. Kompletnie na nie jako całość. Potencjał stylizacji zrujnowany niestety.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Podoba się, choć mój monitor za słaby i wszystkich kolorów nie może wyświetlić...
    Ja znowu mam dobry monitor ale kolorow tak dobrze nie widze (daltonista czesciowym jestem) - straszne!!!

Co do zdjecia to podoba sie i to nawet bardzo!!!

Uprawnienia umieszczania postów