Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Ulubiony-NY

Domyślnie Ulubiony-NY

Witam ! Robię zdjęcia od 6 miesięcy/ roku. Niestety nie mam dobrego sprzętu ( Sony Alfa 230 18-55, 55-200) Tutaj pokazuję Wam moje przykładowe pracę. Chcę poznać Waszą opinię

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

wow w koncu ogladajac zdjecia moglem sie polozyc na wyrku Fajne prace i pozdro

Domyślnie

Mz fatalnie skadrowane. NY to mega fotogeniczne miasto. Postaraj się bardziej.

Domyślnie

zazdroszcze tobie Nowego Yorku, wspołczuje aparatu
    wiem co mówie bo sam miałem A230 i A330

Domyślnie

Przepraszam ale na Twoich zdjeciach nie widac tej wyjatkowej atmosfery tego miasta,ja nie widze.Moim zdaniem zrobic naprawde dobre zdjecia NY to sztuka.

Domyślnie

Mam bardzo małe doświadczenie jak już wcześniej napisałam 6 miesięcy może rok, więc moje zdjęcia nie są najlepsze. Więc proszę o rady !!! Dzięki za opinię

Domyślnie

W jedynce uciąć te wszystkie głowy(!), zmienic rozmiar i dać do odpowiedniego działu. Wtedy ktoś może coś podpowie.
    Powodzenia!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez signoraMonica Zobacz posta
    Mam bardzo małe doświadczenie jak już wcześniej napisałam 6 miesięcy może rok, więc moje zdjęcia nie są najlepsze. Więc proszę o rady !!! Dzięki za opinię
    Dwa razy otworzyłaś ten sam wątek. W tym drugim starałem sie coś podpowiedzieć

Domyślnie

tak, wiem. niestety nie mam opcji edytuj. nie wiem dlaczego.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów