Szukaj
A czasem nie leci delikatnie?.
Ja bym jeszcze powalczyl z tym zdjeciem, chyba warto...
Na pewno nie leci. Też mi się tak ciągle wydawało, ale to złudzenie powstałe z powodu opadającego cypla. Podciągnij do krawedzi przeglądarki- zobaczysz.
Z czym byś jeszcze powalczył?
Jest ładnie i poprawnie.
Ale czegos mi brakuje, sam nie wiem....
Takiej falki ja u seby ?
Dobrze to wyszlo andrzeju i nie zamykaj tematu walcz dalej, swiatlo nam obiecales
a wracajac do zdjecia to jeszcze taki szczegol, ten domek ciemny, jakis schodek sie na dachu zrobil i mam wrazenie ze skalka z prawej u dolu kadru jakby kolyski dostala
pozdrawiam
kurde az posprawdzalem kilka swoich rawow i chyba wiem co to jest, tam z tej strony wystaje bay, z jeszcze jednym daszkiem i kawalek daszku domku za tym domkiem(nie ma to jak cos jasno napisac), to musi byc to, co do kolyski to z naciskiem na wydaje mi sie, ze lekko jakby podgieta jest ta skalka do gory, ale nie przejmoj sie bo pewnie mam zwidy
pozdrawiam
Ok.. popatrze jeszcze jutro na poziomice.
Z czym bym powalczyl? hmm... z klarownoscia nieba.... (przekornie mowie, bo mam z tym najwieksze problemy... i czesto padam )
Moze to pech, ze podobny kadr Seba pokazal...tam ten rozbryzg zalatwil robote... tutaj "moze" (tego nie wiem) daloby sie wiecej z nieba plusow uzyskac.
mz. jest bdb![]()
Jest bardzo OK, podoba sie![]()
Skontaktuj się z nami