Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Clubbing

Domyślnie Clubbing

Dawno niczego tutaj nie publikowałem, dlatego prezentuję kilka kadrów z niełatwej(szczególnie dla AF) i "niebezpiecznej" dla sprzętu fotografii klubowej..

Ostatnio edytowane przez feuerwehrmann ; 16-10-2011 o 13:15
    N14-24/2.8 N70-200/2.8 N85/1.4 N50/1.8 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Mnie się podobają te kadry ! Ładnie swiecone można wiedzieć ja uzyskales takie ladne światło ?
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

Bracket + Dyfuzor typu Lightsphere z mleczna/białą nakładką na sb 600 ..bo z sb900 nie co więcej waży..i odpowiednie ustawienie palnika głównie w górę i do tyłu - w zależności od sytuacji... coś cichutko w tym wątku
    N14-24/2.8 N70-200/2.8 N85/1.4 N50/1.8 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

dla mnie mocno średnie - takie o "poprawne" pstryki jakie robią pstrykacze z różnych portali w knajpach - tyle że takich zdjęć goście przynoszą po 300 z dwóch, trzech klubów. Kolorowy 'magentowy' szum mocno po oczach daje a ostatnie to z innej parafii w stosunku do pozostałych.
    Liczyłem na albo jakieś niesamowite reporterskie klatki albo chociaż pokazanych ciekawych ludzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tommy Zobacz posta
    dla mnie mocno średnie - takie o "poprawne" pstryki jakie robią pstrykacze z różnych portali w knajpach - tyle że takich zdjęć goście przynoszą po 300 z dwóch, trzech klubów. Kolorowy 'magentowy' szum mocno po oczach daje a ostatnie to z innej parafii w stosunku do pozostałych.
    Liczyłem na albo jakieś niesamowite reporterskie klatki albo chociaż pokazanych ciekawych ludzi
    Zgadzam się co do ostatniego zdania, ale porównywanie tego do zdjęć ze wspomnianych portali jest mz trochę nieadekwatne. Tamte zdjęcia są na prawdę znacznie gorsze od tych zaprezentowanych w wątku. Podsumowując można było zrobić to lepiej (ciekawiej- może jakaś zabawa z dłuższym czasem itp.) ale i tak nie jest źle.
    FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800

Uprawnienia umieszczania postów