Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: 3 - 2 - 1

Domyślnie

Jedynka pełen szacun dwa i trzy takie sobie

Domyślnie

Ciekawy zestaw jednak ciutkę bym jeszcze posiedział nad tymi zdjęciami, jeżeli pozwolisz
    A trzy, znaczy jedynka ma potencjał, jak dla mnie oczywiście
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    pewne. widać różnicę.
    nikon i nikkory oraz troszkę w:
    http://mirroo.pl/

Domyślnie

no wlasnie, swietne kadry....ale obrobkowo do dopracowania, Darko pokazal dobry kierunek....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    no wlasnie, swietne kadry....ale obrobkowo do dopracowania, Darko pokazal dobry kierunek....
    Dokładnie . Tymbardziej, że zabawa z poziomami i krzywymi zabiera kilka chwil
    d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RzeckiDG Zobacz posta
    Dokładnie . Tymbardziej, że zabawa z poziomami i krzywymi zabiera kilka chwil
    Trzeba mieć odpowiedni monitor, żeby się bawić. Nie na każdym to widać. Również pora dnia ma znaczenie jak widać zdjęcie które się obrabia. Nie każdy ma umiejętności. Są lepsi i gorsi w te klocki.
    nikon i nikkory oraz troszkę w:
    http://mirroo.pl/

Domyślnie

Zdjęcia na Tak..Odnośnie obróbki...hmm dziwne czasy nastały..Ten ma lepsze zdjęcia, kto lepiej ogarnia PSa..Rozumiem przy Fashion, glamour..ale lotnictwo, przyroda??? Jak tak dalej pójdzie to fota będzie 10% sukcesu...Podkreślam, że jest to moje zdanie i pewnie większość się z nim nie zgodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matias81 Zobacz posta
    Zdjęcia na Tak..Odnośnie obróbki...hmm dziwne czasy nastały..Ten ma lepsze zdjęcia, kto lepiej ogarnia PSa..Rozumiem przy Fashion, glamour..ale lotnictwo, przyroda??? Jak tak dalej pójdzie to fota będzie 10% sukcesu...Podkreślam, że jest to moje zdanie i pewnie większość się z nim nie zgodzi
    Zgadzam się w 100% najbardziej to widać na ślubnych fotkach ten ma branie kto lepiej obrabia w PS lub LR

Uprawnienia umieszczania postów