Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Monika L..

Domyślnie Monika L..

W dniu wczorajszym wybrałem się z Moniką na małą sesję która trwała około pół godziny z powodu strasznego wiatru co wiązało się z zamarznięciem modelki. Oto pierwsze 2 klatki z tej sesji. Krytykujcie śmiało

1

2
    Ostatnio edytowane przez rafste89 ; 15-10-2011 o 15:40

Domyślnie

1ka - troszkę nijaka - ot stoi sobie modelka i zastanawia co tu zrobić. Przez te rajtki, czy co toto jest niestety nogi dziwnie wyglądają - na 2jce widać od razu, że to ubranie, ale przy pierwszym zdjęcie na początku pomyślałem, że to jakaś katastrofa obróbkowa. Kolor taki dość parówkowy.
    2jka - no już lepiej, ale górna połowa tła mocno odwraca uwagę, imo zbyt mocno.

Domyślnie

Według mnie zdjęcia przyjemne w odbiorze,ale rzeczywiście rajtki zrobiły efekt hot-doga.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Kolor taki dość parówkowy.
    Cytat Zamieszczone przez luki29 Zobacz posta
    rajtki zrobiły efekt hot-doga.
    haha, w życiu by mi takie skojarzenia do głowy nie przyszły, wy to macie poczucie humoru :P

Mi osobiście bardzo podoba się zdjęcie nr 1 przez żywe kolory i ładne światło (tylko trochę go za dużo na bluzeczce). Ale ciężko zapanować nad blendą i widać troszkę poraziła modelkę, ale to nic, jest naturalnie no i wspomniane parówkowe rajstopy to nie był dobry wybór :P Zwykłe jeansy byłyby w sam raz, albo chociaż cieliste rajstopy.
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

na 4 troche z niebem przesadziłes, ale imo 5 najlepsza
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

Oba cz/b bardzo mi się podobają. Na 4-ce pozycja modelki przesadzona - bardzo nienaturalna. Z kolorowych moim zdaniem 2-ka najlepsza. Ogólnie nie jest źle.
    PS. Mi te "parówkowe rajstopy" się podobają. Modelka jest młodziutka i jej pasują.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów