projekt,który robiłem jakiś czas temu, utknął w miejscu ale jak będzie czas zostanie ukończony
Szukaj
projekt,który robiłem jakiś czas temu, utknął w miejscu ale jak będzie czas zostanie ukończony
mnie się podoba. na duży +
nie przepadam za grafiką w fotografii, ale tutaj widać pomysł
już się nie mogę doczekać pozostałych z tego projektu. mam nadzieję, że będą też inne żywioły![]()
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Super! Też chętnie zobaczę inne zdjęcia z projektu![]()
modelka, stylistka, makijażystka
www.jamarika.maxmodels.pl
Też jestem ciekaw. Intrygują mnie niekolorowe źrenice.
PS. Marika, jak Ty ŚLICZNIE na zdjęciach wyglądasz. Teraz niechcący kliknąłem, CUDO.
red light, dark room...
Fajnie to wygląda. Podoba się.
Moja galeria www.mandecki-media.pl
Według mnie wszystko jest super (z minusikami), poza kadrem.
Niskie ujęcie (wykonane wąskim kątem co istotne) i przesunięcie kadru w bok nieprzyjemnie wyglądają w mojej ocenie. Ale światełko, kolory, kontrasty i obróbka - w porządku. Pokusiłbym się o lekkie wybielenie ząbków - przy tak dokładnych i klinicznych barwach jest to według mnie dość silne wymaganie. Tutaj światełko podkreśliło ich kremowy odcień, zbyt daleki od koloru białek. Jeżeli jeszcze troszeczkę faktury z muszli dałoby się wyciągnąć, to mogłoby również urozmaicić przekaz. Odcięcie koszuli po prawej stronie zdjęcia jest dość brutalne - spróbowałbym zmiękczyć. Pod względem treści, chwilę zastanowienia wzbudza to, że niebieska ciecz (woda?) nie wylewa się z muszli, a jest jedynie na twarzy. To raczej kwestia interpretacji jednak.
A jak w rzeczywistości musi wyglądać! ;D
świetna praca gratulacje!
Skontaktuj się z nami