Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lomax Zobacz posta
    Wybieram się tam w najliższym sezonie narciarskim a tą fotą jeszcze bardziej mnie przekonałeś

Akurat w tym konkretnym miejscu nie ma warunków do smigania. Dolina jest w zasadzie niedostępna z uwagi na zagrożenia lawinowe, natomiast kierując wzrok w prawo za te skaliste monumenty (nie zobaczymy z racji różnicy wysokości ) znajdziemy miejscowości Sexten Sesto i Mose. Tam juz mozna zacząć się rozglądać za stokami...
    NIKON

Smile

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Akurat w tym konkretnym miejscu nie ma warunków do smigania. Dolina jest w zasadzie niedostępna z uwagi na zagrożenia lawinowe, natomiast kierując wzrok w prawo za te skaliste monumenty (nie zobaczymy z racji różnicy wysokości ) znajdziemy miejscowości Sexten Sesto i Mose. Tam juz mozna zacząć się rozglądać za stokami...
    Taaak.... no ja tak bardziej ogólnie..., że w Dolomity... i myślę, że i widoczki tam jakieś się trafią i na boazerii pośmigam
    D90 | AF-S Nikkor 18-105 VR| AF-S Nikkor 70-300 VR| SB-900 | MB-D80 | i takie tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Dosyć agresywne b&w dobrze tutaj pasuje. Nie wiem czy czubek szczytu nie jest deczko za ciemny.
    Też tak myślę, ale fota przednia
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

znam Dolomity i B&W w przypadku tych gór to herezja, ich cały urok zawiera się w grze kolorów !

Domyślnie

Mocno, konkretnie i agresywnie jest .
    Tak jak powinno się pokazywać góry w BW .

Domyślnie

Czuć potęgę gór, ech aż znów ciągnie w górki, gratulacje świetna fotografia.
    ot pstrykam....

Domyślnie

Radek,monotonne jest oglądanie prac do których nie można się czepiać ............

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 001bogdan Zobacz posta
    znam Dolomity i B&W w przypadku tych gór to herezja, ich cały urok zawiera się w grze kolorów !
    Przesadzasz Gościu ...

Cytat Zamieszczone przez Kuba Borysko Zobacz posta
    Czuć potęgę gór, ech aż znów ciągnie w górki, gratulacje świetna fotografia.
    Dzięki

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Mocno, konkretnie i agresywnie jest .
    Tak jak powinno się pokazywać góry w BW .
    Mam dobre wzorce

Cytat Zamieszczone przez marco64 Zobacz posta
    Radek,monotonne jest oglądanie prac do których nie można się czepiać ............
    Mareczku dzięki, sam mam wiecej samokrytycyzmu. Niestety bywa, ze i tego za malo ...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dobre jest.!
    Trza się zgodzić.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów