Kadr, kolory wszystko mi pasuje, niebo wspaniale dopisalo oblokami (bardzo ladny blue sky wyszedl)...no porzadny gorski fot z duza doza przestrzeni.
Szukaj
Kadr, kolory wszystko mi pasuje, niebo wspaniale dopisalo oblokami (bardzo ladny blue sky wyszedl)...no porzadny gorski fot z duza doza przestrzeni.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Aż mi przykro pisać (bo nie ukrywam, że kibicuję Twoim zdjęciom) ale mam wrażenie, że po wypstrykaniu się z najlepszych szukasz czegoś do pokazania trochę na siłę (nie tylko w temacie "Tatry"). Czyż nie?
Masz charakterystyczna obróbkę i rzetelną poprawność kadru. Lecz popatrz na to pierwsze zdjęcie. Śmieć w pierwszym planie (dobra, wycięcie tych trzech choinek byłoby nielegalne) a na dalszych planach nie ma na czym oka zaczepić.
Gdybyś zamieścił to pod innym nickiem to by pewno napisano by "ot, pstryki z wakacji".
Pozdrawiam,
Tomek
No nie zgodzę sieakurat ten fot powstawał równoległe z poprzednimi - czas prezentacji jest jedynie inny.
Co do pierwszego zdjęcia to masz kilka planów i światło na polanie. Do tego dość ciekawe niebo co w calosci daje taki a nie inny widoczek - bez fajerwerków obrobkowych i oswietleniowych. Trudno spodziewać sie ze co fot to będzie opad szczękiale szanuje Twoje zdanie
![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Skontaktuj się z nami