bo tak bylo, ale sprawy z serwisem zdaja sie isc ku lepszemu. Ja ostatni raz kontaktowalem sie z nimi w sierpniu i wtedy faktycznie nie moglem sie dodzwonic przez tydzien...
Szukaj
bo tak bylo, ale sprawy z serwisem zdaja sie isc ku lepszemu. Ja ostatni raz kontaktowalem sie z nimi w sierpniu i wtedy faktycznie nie moglem sie dodzwonic przez tydzien...
forum.niekojarze.pl
No i po chwilowej poprawie aparat padł. Pozostaje mi tylko serwis. Mam nadzieję, że szybko pójdzie.
Brak stopki
Ale ok 1000 pln za wymiane... to może lepiej wymienic na inny... ja już sam nie wiem. Nie wiem czy jak aparat sie zaczyna psuć czy nie będzie następnych awarii :-/ Też dzwoniłem do serwisu nikona ale oni nie wiedzą o co chodzi![]()
pzdr.
D300 i kilka szkieł. Ciągle się ucze
Mam nadzieję, że nie bedzie to aż tyle kosztować - ktoś wspominał 300-400PLN za wymiane lustra. A jeśli wymieniać to na co i za co?![]()
Brak stopki
Ja od pewnego czasu zastanawiam się nad zmianą na D200... i może to jest ostatni dzwonek... ?
Zawsze można na D80 zmienić albo na D70s - można korpus za 1800 kupić. A w przypadku wymiany za 1000 to dokładasz 800 i masz nowy aparat
pzdr.
P.S. Dzisiaj mijają dokładnie 2 lata od kupna mojego D70 i taka kiepska perspektywa dalszej współpracy.... :-/
A jak z awaryjnością D80 - czy są jakiesproblemy? Bo zastanawiam się nad przesiadką na D80 - jak ma mi się coś takiego powtórzyć kolejny raz to dziekuje.
Brak stopki
Co do D80 to nie wiem... ale wydale mi się że D200 jest już bardziej solidnie zrobiony. Ja najchętniej bym się w takiej sytuacji przesiadł... jak potem znowu cos się zepsuje? To lipa. Wydam z 1000 zł na naprawy... znowu coś padnie :-/
pzdr.
No i po kilku miesiącach spokoju aparat padł ponownieZawiesił się na amen. Zawiozłem go do "OK! serwis" w Gdańsku, ale (jak na złość) odwiesił się jak go niosłem
Zostawiłem w serwisie - może coś uda im się zrobić.
Pozdrawiam - człowiek bez aparatu
Brak stopki
Koszt naprawy mechanizmu lustra to koszt 250zl w nieautoryzowanym serwisie.
Sam korzystalem jak mialem F90X.![]()
Skontaktuj się z nami