Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42
    Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simil Zobacz posta
    1. według mnie nie powinieneś tego pokazywac
    Bosze chroń nas przed PiSem i kotleciarzami....

P.S.

Świetne repo. Obróbka mi nie leży wszędzie, ale kadrowo i sytuacyjnie wymiatasz... Obserwacyjna bomba...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta

P.S.

Świetne repo. Obróbka mi nie leży wszędzie, ale kadrowo i sytuacyjnie wymiatasz... Obserwacyjna bomba...
    w sumie rzeczywiście z tymi majtami to niebardzo, nawet moja bardzo liebralna zonka powiedziała że chyba na stronkę to niebardzo ma drugi identyczny kadr z suknia ale jednak jakoś poza młodego i te majty fajnie graja...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    jak to jest, jestes jedyna osobą w tym wątku (i nie tylko) której ten set się niepodoba, przyjmuje to ale niekoniecznie muszę sie zgodzić, obróba jest taka jaką lubie, mocna kontrastowa, każdy uznaje inny sposób przedstawiania zdjęć, obejrzałem Twoje zdjęcie na drugiej stronie i moge napisac ten sam komentarz, podaj przyczyne słabości tych zdjęć...
    Ale ja Ci przecież napisałem, że albo obróbka albo materiał wyjściowy jest słaby. Precyzujesz mi, że jednak obróbka. OK, lubisz tak, niech tak będzie. Mnie się nie podobają nieuzasadnione białe czy czarne plamy i to daję na minus. Brzydki szum też nie dodaje uroku niestety. Niektóre są komiksowe (te na końcu) gdzie człowiek ginie wśród kolorów (oczopląs) czy też w tym kadrze z kolumnami (przytłaczające) - takie są moje odczucia.

Co do mojego zdjęcia, które przed chwilą widziałeś - to napisz, że jest słabe jakościowo a ja się do tego odniosę.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Ale ja Ci przecież napisałem, że albo obróbka albo materiał wyjściowy jest słaby. Precyzujesz mi, że jednak obróbka. OK, lubisz tak, niech tak będzie. Mnie się nie podobają nieuzasadnione białe czy czarne plamy i to daję na minus. Brzydki szum też nie dodaje uroku niestety. Niektóre są komiksowe (te na końcu) gdzie człowiek ginie wśród kolorów (oczopląs) czy też w tym kadrze z kolumnami (przytłaczające) - takie są moje odczucia.

Co do mojego zdjęcia, które przed chwilą widziałeś - to napisz, że jest słabe jakościowo a ja się do tego odniosę.
    niestety nie jestem w stanie zadowolić wszystkich, nie lubie mdłych obróbkowo zdjęć, lubie mocne kolory, lubie czasami jak piszesz komiksową obróbkę, w przypadku graffiti myślę ze jest uzasadniona, co do kolumn - duuuużo się dzieje, tak naprawdę PM jest dodatkiem, do monumentalnej architektury, taki miałem impuls i tak zrobiłem, nie ma tu czego tłumaczyć, wyjaśniać, każdy reportaż zawsze wygląda nieco inaczej, kwestia eksperymentu, nastroju, oczekiwań pary młodej, jest wiele czynników wpływających na ostateczny kształt zdjęcia, ba - powiem więcej - cechy charakteru choćby...

co do Twojego zdjęcia, nie będe pisał że jest słabe, jest inne, nie mieszczące sie w mojej percepcji i pojęciu fotografii, na mojej stronie zobaczysz dużo różniących sie od siebie zdjęć, jedne przypadną Tobie do gustu, inne nie, kiedyś oglądając zdjęcia innych ślubniaków zastanawiałem sie nad sensem obróbki jaką oni wybrali, teraz okazuje się że i ja sie czasami tymi zdjęciami inspiruję, ot zmiana charakteru i oczekiwania inne...
    Ostatnio edytowane przez jacoslavgth ; 06-10-2011 o 22:41

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    graffiti
    O właśnie tego słowa mi zabrakło, przepraszam za słowo - komiks. nr 14 jest właśnie takim grafiti - jest OK zrobione ale Młodzi tam nie istnieją. Generalnie rażą mnie obwódki dookoła postaci, widzisz je?

PS. ja patrzę okiem oglądacza a nie zawodowca więc możemy się różnić
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Generalnie rażą mnie obwódki dookoła postaci, widzisz je?
    niestety nie, ale bywa
    generalnie dzięki za komentarze i odwiedziny

Domyślnie

15 super;

14 zakręcona, ciekawe miejsce, ale jak już ktoś pisał trzeba się dobrze wpatrzeć aby doszukać sie młodym, no chyba, że ja mam z tym problem ;

1 osobiście to w kategorii żartu to O.K ale do albumu i www, ja bym nie dał.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta

P.S.

hm wiesz co tym komentarzem troche przesadziłeś ...( uważasz mnie za Pisowca czy za kotleciarza? bo nie rozumiem aluzji ;/- ja Ci nie ubliżam i tego samego wymagam od Ciebie ) pomyśl sobie w drugą strone , chciałbyś dostac zdjęcia ślubne gdzie młodej majtki widac ?(sytuacja jest super ,ale fota troche przekracza granice dobrego smaku ) może jeszcze spoko jak tylko Młodzi by to oglądali - ale upublicznianie tego foto jest conajmniej nie na miejscu i np ja bym sie wkurzył ... myśle ,że z mimiki na 7 i 10 też nie będą zadowoleni ...
    D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Domyślnie

Całość miła w odbiorze, obróbka akurat mi podchodzi.

Takie małe przemyślenia teraz:

Ktoś tam wyżej stękał, że słabo..., czasem tak oglądając tu zdjęcia, dodam dobre zdjęcia a następnie czytając jak jeden z drugim wybitnym specjalista w 5 słowach stwierdza " a fuj" to nachodzą mnie takie myśli..., Zdjęcia ślubne wpadły w dziwny trend u co poniektórych - czuć ciągły pęd do "kreatywności". Wnet PM będzie musiała skakać przez hulahop z ogniem oraz strzelać z kuszy do gruszki na głowie męża tylko po to by zadowolić rzesze specjalistów od "a fuj". Ślub i wesele to reportaż - i czasem co poniektóre osoby chyba o tym zapominają.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów