Szukaj
Dobry klimat ma ta praca.
NIe wiem czy nie zrobiłbym panoramy z tego - ciąć 2x1 kosztem nieba. Uważam, że nie wnosi wiele i fotografia by zyskałą.
Dałbym troszkę więcej czerni.
Podoba się, zwłaszcza za klimat.
Kimat tak, kadr tak, jakość - nie. Niebo szumi, a całość jest lekko mydlana. Co by jednak nie mowic , podoba sie.
W głowach Wam szumi już chyba od tych wygładzanych, plastikowych cukierków![]()
Dobry szum nie jest zły, nie ma co być takim szumofobem, nie popadajmy w przesadyzm
Mi się fotka podoba, bo ma klimat. I nawet jak by szumiło/szumiało jak na radzieckim telewizorze z karniszem w roli anteny, to i tak kupuję
Ciekawa propozycja Micha z cięciem bardziej w panoramę. Choć mi się to niebo podoba i byłoby może trochę żal. Może 1cm prawej bym też uciał gdybym ciachał z góry... Ale... nie ma co za dużo kombinowaćJest dobrze.
tak miało być Michale - zdjecie zrobione z tele, nie widze potrzeby żyletkowej ostrości ani też mega jakośći ta przypomina analog i w zupełności wystarcza mz. oczywiście, zresztą robiona juz po zachodzie
Co do propozycji ciecia nieba też taki kadr mam ale fota traci na wrazeniu przestrzenności a to był jeden z priorytetów, jeszcze jedno, to nie jest ustawkatę scenke zastałem na jednym z Norweskich przystanków na trasie
![]()
...podoba mi się, nawet bardzo.
BW - uwielbiam w każdej postaci a szczególną przyjemność sprawia mi oglądanie gdy połączone jest to z motywem w roli człowieka, kadr z pewnością przez Ciebie kilkakrotnie przemyślany, więc niepodważalny.... jedyne z czym bym powalczył to szumy ale tylko i wyłącznie na niebie.
Piekna fotografia!
Nikon http://greg77.com/
Bardzo dobra praca, aczkolwiek możnaby spróbować zgodnie z sugestią Radka
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Kadr piekny... jedyny zgrzyt dla mnie to te krzeselka... ktore wprowadzaja efekt sztucznosci sceny. Ech... gdyby ten ludek czytal siedzac na skalach...
Bardzo mi sie podoba ta praca.
Pozazdrościc tylko temu człekowi, że takie widoki ma na co dzień
Bdb fotografia.
Skontaktuj się z nami