Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Moja ścieżka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Rzeczywiście największa ingerencja była w górę, chociaż na moim monitorze nie widzę tych tonalnych skoków, o których mówicie. Nie wiem, może dlatego, że szerokogamutowy. A jeśli chodzi o blur, to chyba ciut za mocne odszumienie. Dzięki za uwagi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez newry highwayman Zobacz posta
    Rzeczywiście największa ingerencja była w górę, chociaż na moim monitorze nie widzę tych tonalnych skoków, o których mówicie. Nie wiem, może dlatego, że szerokogamutowy. A jeśli chodzi o blur, to chyba ciut za mocne odszumienie. Dzięki za uwagi
    Fajnie się dzieje na obrazku ale po co mgły tak odszumiać ? Mgła to mgła musi być w "kropeczki"
    A teraz to normalnie jak z magla taka odprasowana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez newry highwayman Zobacz posta
    na moim monitorze nie widzę tych tonalnych skoków, o których mówicie. Nie wiem, może dlatego, że szerokogamutowy.
    Mój też. To chyba zresztą nie od tego zależy, bo gamut to tylko ilość kolorów, a nie jakość gradacji. A czy oglądasz to na stronie, czy swoje z dysku, bo coś mi się zdaje, że sporo zalezy od wczytywania z netu. No i oczywiście to też powstaje przy zmniejszaniu do rozmiarów sieciowych.
    A new shit has come to light...

Uprawnienia umieszczania postów