Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: D80 i bulb

Domyślnie

Chętnie bym zobaczył jakieś astro-foto w konkursie. Ale niestety - na takie foto to tylko z Canonem
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Jeżeli chodzi o dziwną drogę gwiazdek po matrycy , to chyba nikt nie wziął pod uwagę niedoskonałości optycznej szerokich szkieł jaką jest beczka.

(jeżeli było to sory przyznaję się że mogłem przeoczyć)
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żółto-czarny Zobacz posta
    Chętnie bym zobaczył jakieś astro-foto w konkursie. Ale niestety - na takie foto to tylko z Canonem
    Nie wmowisz mi ze canon ma wylacznosc na ostre fotki po zmroku :P
    Jesli fotograf jest bez talentu to spiepszy zdjecie nawet d2x jak i mark'iem III

Mnie osobiscie zadziwia fakt ze przez 50minut.. wiatr wiejacy na wysokosci 3600metrow.. nie ruszyl statywu nawet o pare minimetrow i fotka nie jest miejscami rozmyta.

Domyślnie

te zakrzywienia wszystkie (podejrzewane o fotomontaż) to chyba po prostu bardzo szeroki kąt i tyle. Nie widzę w tym nic dziwnego.

Fajny wątek, dopiero teraz tu dotarłem. Chyba dzisiaj sam popróbuję
    przepraszam że wykopuję po czasie

pozdrowienia
    Ostatnio edytowane przez subs ; 16-06-2007 o 20:40

Domyślnie

To może i ja się podłączę do tematu - pytanie odnośnie BULB. Czy bez pilota/wężyka jest możliwość zrobienia dłuższych czasów? U mnie ogranicza się to do naciśnięcia i zwolnienia spustu (tak długo naświetla, ile czasu mam wciśnięty spust). Przewertowałem całe menu w aparacie i nie widziałem nigdzie opcji, która pozwoliłaby na ustawienie czasu naświetlania od naciśnięcia spustu do drugiego naciśnięcia. Chodzi oczywiście o D80.
    Posiadanie Nikona nie czyni fotografem. Czyni właścicielem aparatu marki Nikon.

Jestem właścicielem- na fotografa przyjdzie czas

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów