Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Joanna

Domyślnie Joanna

sporo zdjęć Joanny mam w swoich zapasach. To jest jedno z ostatnich trochę tajemniczy ogród wiem na twarzy są plamki światła ale z drugiej strony tworzy to ciekawy efekt (tak mi się wydaje) haha można oceniać i krytykować

Domyślnie

Kolejna Twoja godna uwagi praca ładna modelka, dobra mimika, bw pasuje, a te plamki światła nie są takie złe. Tak jak napisałaś- dają ciekawy efekt. Przyczepiłabym się kadrowania (zbyt centralne) i ułożenia ramion modelki (jakoś dziwnie wyglądają). Ogólne wrażenie pozytywne
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaMarika Zobacz posta
    Kolejna Twoja godna uwagi praca ładna modelka, dobra mimika, bw pasuje, a te plamki światła nie są takie złe. Tak jak napisałaś- dają ciekawy efekt. Przyczepiłabym się kadrowania (zbyt centralne) i ułożenia ramion modelki (jakoś dziwnie wyglądają). Ogólne wrażenie pozytywne
    co do kadrowania chciałam by było krzewy rozmyte/modelka/krzewy taka wydobyta ze środka mam z innym kadrowaniem i w ogóle do mnie nie przemawia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grenouillephoto Zobacz posta
    Bardzo ładnie Marta
    Dziękuję bardzo

Domyślnie

Ciekawe zdjęcie, choć przemyślałbym jeszcze konwersję kanału zielonego/żółtego - chodzi o roślinność.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ciekawe zdjęcie, choć przemyślałbym jeszcze konwersję kanału zielonego/żółtego - chodzi o roślinność.
    będę o tym pamiętać przy kolejnym

Domyślnie

A co sądzicie o tym zdjęciu wiem ze jest podpis... to było na pewne potrzeby oczywiście gdzieś tam mam kopię bez napisu

2.
    Ostatnio edytowane przez tusiakowa ; 25-09-2011 o 00:04

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tusiakowa Zobacz posta
    A co sądzicie o tych dwóch zdjęciach ?

2.3.
    Że ich nie widać.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Że ich nie widać.
    hahahaha no właśnie się nie załadowały potwory