Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie z Orlej Perci w dół widoki

1. schronisko w pięciu stawach

2. czarny staw gąsienicowy

3. tu też, ale z jakąś drabiną

4. trzy 'korony'
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Domyślnie

2-ka jest bardzo przyjemna
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

dzięki, jedyny w niej szkopuł jest taki, że nie oddaje stromizmy podejścia na zawrat (ten zygzak)
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Oszczędny w słowach Awatar Potwór
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Nie jakaś drabinka, bo najsłynniejsza w Tatrach Tylko dwójka do mnie przemawia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Potwór Zobacz posta
    Nie jakaś drabinka, bo najsłynniejsza w Tatrach Tylko dwójka do mnie przemawia.
    przereklamowana. straszą ludzi zdjęciami w internecie, działa psycha, a tam nawet wielkiej lufy nie ma, bo szlak na przełęcz prowadzi pod nią
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Oszczędny w słowach Awatar yupy
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downandout Zobacz posta
    przereklamowana. straszą ludzi zdjęciami w internecie, działa psycha, a tam nawet wielkiej lufy nie ma, bo szlak na przełęcz prowadzi pod nią
    No ale jednak jak się poczyta statystyki TOPRu to jest to jedno z tych miejsc, które ma dość duże statystyki śmiertelności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yupy Zobacz posta
    No ale jednak jak się poczyta statystyki TOPRu to jest to jedno z tych miejsc, które ma dość duże statystyki śmiertelności
    drabinka? no raczej nie. orla jako całość ok, ponad 100 ofiar w ciągu ponad 100 lat istnienia szlaku, ale większość wypadków zdarza się na podejściu na Zawrat i zejściach z orlej, np. schodząc żółtym szlakiem z Granatu Skrajnego łatwo pomylić droge i zejść w Żleb Drage'a, schodząc/wchodząc Żlebem Kulczyńskiego. Ale nie drabinka, 20 metrów od niej jest trudniejsze miejsce, połączenie szlaków orlej i wejścia na Kozią Przełęcz od strony piątki.
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Oszczędny w słowach Awatar yupy
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downandout Zobacz posta
    drabinka? no raczej nie. orla jako całość ok, ponad 100 ofiar w ciągu ponad 100 lat istnienia szlaku, ale większość wypadków zdarza się na podejściu na Zawrat i zejściach z orlej, np. schodząc żółtym szlakiem z Granatu Skrajnego łatwo pomylić droge i zejść w Żleb Drage'a, schodząc/wchodząc Żlebem Kulczyńskiego. Ale nie drabinka, 20 metrów od niej jest trudniejsze miejsce, połączenie szlaków orlej i wejścia na Kozią Przełęcz od strony piątki.
    No tak właściwie to mi chodziło o całe otoczenie Koziej Przełęczy. A ja tam w tatrach od przyszłego tygodnia i pewnie zawitam na drabinkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yupy Zobacz posta
    No tak właściwie to mi chodziło o całe otoczenie Koziej Przełęczy. A ja tam w tatrach od przyszłego tygodnia i pewnie zawitam na drabinkę.
    choć dopiero co tam byłem, to zazdroszczę, bo przeżycia są niesamowite. mam nadzieję, że przywieziesz zdjęcia lepsze od moich
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Domyślnie

Dwójka w zasadzie bardzo fajna, ale chmury na niej - nie.
    Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów