Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Kasztan.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hydra.ulik Zobacz posta
    Dalej obstawiam przy nr. 3. ale denerwujące są zielone punkciki na ziemi...

Też jestem za cięciem jedynki
    To samosiew rzepaku

Trójka tak na szybko obrabiana i nie przyuważyłem
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

1 jest fajna. Dół bardzo dobry, niebo trochę gorsze.

A tych maszyn rolniczych w krajobrazie nigdy nie rozumiałem... i chyba nigdy nie zrozumiem

Domyślnie

Kiedyś musiałem, w związku z tymi machinami Pablo 77, wykonać ciężką pracę umysłową zadając sobie zasadnicze pytanie: czy to są jeszcze zdjęcia krajobrazu czy raczej maszyn? Na mój rozum mi wyszło, że to drugie, bo są w tych kadrach elementem dominującym, właściwie głównym tematem. Ale... z drugiej strony jeśli pół kadru zajmuje łódka, albo chałupa, albo .... cokolwiek innego, to jakoś się z tym godzę, że to jeszcze krajobraz. Więc ... milczę, bo sam nie wiem.... Dodam, że te Twoje traktory lubię i wogóle je lubię. Od dziecka.
    Jedynka bardzo fajna.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 17-09-2011 o 01:07
    A new shit has come to light...

Domyślnie

jedynka bdb, ja lubię te Sztumsko - Kwidzyńskie "Morawy" w Twoim wydaniu, traktorki juz bym sobie odpuścił bo sporo ostatnio ich dorzucałeś i zaczynają się powtarzać chyba ze w jakimś naprawdę przełomowym kadrze, ale to tylko moje zdanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    jedynka bdb, ja lubię te Sztumsko - Kwidzyńskie "Morawy" w Twoim wydaniu, traktorki juz bym sobie odpuścił bo sporo ostatnio ich dorzucałeś i zaczynają się powtarzać chyba ze w jakimś naprawdę przełomowym kadrze, ale to tylko moje zdanie
    Też tak myślę

Przyjdzie raczej poczekać do kolejnego sezonu.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Jedyneczka jest midzio, jednak Greg i Andrzej mają trochę racji odnośnie nieba...
    Ale pewnie już skorygowałeś co trzeba
    Dla mnie zdecydowanie naj z całego zestawienia
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów