Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Domyślnie

cholera, ogląda ktoś "Na Wpólnej"???
    ja nie oglądam ale moja żonka ogląda i jestem nieraz zmuszony... i tam jest taka Kinga - ruda bardzo podobna do tej fotki
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

yyy.. jakie przepalenia na dloniach?
    skalibruj sobie monitor plss

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez romanescou Zobacz posta
    Bardzo ładne.
    ale...........
    ...... zbyt mocne przepalenia na dłoniach. Nieładnie kontrastują z łagodnym i miękkim światłem na twarzy.
    ja noszę bryle ale przepaleń nie widzę, fakt dłonie ciut jaśniejsze niż reszta ale nie spalone.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Dzięki za zainteresowanie.
    Rozbieranych narazie nie mam
    Za chwilę będą następne, ale mam jakieś problemy z załadowaniem zdjeć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grey Zobacz posta
    yyy.. jakie przepalenia na dloniach?
    skalibruj sobie monitor plss
    Być może są ale niestety nie mam na to wpływu ponieważ mój monitor powinien już dawno iść na emeryturkę także przykro mi ja tego nie widzę ale wierzę bo mam porównanie wywołująć fotki w fotolabie. Ale może niedługo sie to zmieni

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alien Zobacz posta
    Być może są ale niestety nie mam na to wpływu ponieważ mój monitor powinien już dawno iść na emeryturkę także przykro mi ja tego nie widzę ale wierzę bo mam porównanie wywołująć fotki w fotolabie. Ale może niedługo sie to zmieni

ale to nie bylo do ciebie foto jest ok, nima przepalen

jedynie cien kolo nosa wadzi...

Domyślnie

fotka świetna,a modelka bardzo ładna,,,,,więcej !!!

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Na jednej ręce denerwuje mnie obrączka, na drugiej paznokcie
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

Mam wrażenie że lampa poszła w ścianę a mimo tego widać błysk w oku. Światełko jak dla mnie telikatnie za płaskie i miękkie. Postarałbym się też o wymazanie z tła "rozpraszaczy". Modelkę masz niezłą więc masz możliwość treningu...

Obrabiając w B&W pobaw się mieszaniem kanałów w skali szarości - wydobędziesz więcej życia ze zdjęcia...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

jest dobrze, modelka widac lubi obiektyw a obiektyw lubi modelke, szkoda tego oka, no i cien od nosa na prawym policzku moglby byc mieki
    D50+Tamron 17-50/55-200/90 macro + SB-800 + SB-26 + (PQI i SANDISK III 2 GB - uszkodzone)

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów