Szukaj
N
dobre kadry
jest expresja
SAMAEL !!!! Fuck YeaH !!! Nowa płytka całkiem niezła, taki powrót do Ceremony... czy Blood Ritual
nr 9. oczywiście, bo fanem Samaela jestem
Na 9 szkoda, wiadomo czego, tego przepału w tle ale gitarzysta skaczący złapany w kadrze
Czemu masz tak mało Vorpha ?
Na Samaelu byłem w tym roku w Węgorzewie na 7 Festival, dali dobry show ^^ Musiałem przemierzyć ponad 300 km , Wy w tym Zabrzu za dobrze macieSamael pod dom przyjeżdża
Zajrzałem z ciekawości na bloga i czuje lekki niedosyt Sameala ofc. Za mało Vorpha, za dużo B&W.
Ostatnio edytowane przez tomder ; 15-09-2011 o 13:30
świetne, pełne dynamiki kadry...klasa!
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Dzięki za odwiedziny & wpisy
Kadr nr 9 odpowiada na Twoje drugie pytanie - oświetlenie było mocno dziwne. Punktowce i inne światła były momentami tak silne, że było milion EV rozpiętości w kadrze. Poza tym - wcale super widowiskowi to oni raczej nie są. Co więcej, o ile "Worship him" bardzo mi się podobał (na tym zaczął i jednocześnie zakończył sie mój romans z Samaelem, o tyle miałem wrażenie, że na gigu grają ciągle jeden numer. Ale ludziom bardzo się podobało, dziwnym nie jest.
N
Może po prostu nie lubisz Samaela może nie znasz <sick!> w co nie wieżę!!! Może nagłośnienie mieli do bani, dlatego utwory się zlewały w jedną ścianę dźwięku.
Zresztą chyba nie powiesz mi , ze nie odróżniałeś "Baphomets Throne" od "Supra Karma" czy "Ceremony of opposites" od "Into The Pentagram" a "Flagellation" od najnowszego "Rain". Toż to szlagiery koncertowe Szwajcarów
Mi set lista z Węgorzewa przypadła do gustu, nagłośnienie było bardzo dobre, wręcz idealnie każdy kawałek można było odsłuchać niczym z CD ^^. A zdjęcia spokojnie można było robić od ISO 400 :O - raj na ziemi
Widowiskowość, myślę że są widowiskowi i to bardzo. Oprócz tradycyjnego moshingu gitarzyści lubią sobie poskakać i to dosyć często , zaś Vorph gestykuluje i to sporo. Minki też strzela niezłeByć może inaczej zagrali w Zabrzu nie wiem. Opisuje doświadczenia z całkiem innego miejsca
Ochrzań oświetleniowca i rób zdjęcia dla SzatanaPozdrowionka
Super pokazany koncert........![]()
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
No 4ka jest bezbłędna !!!
SAMAEL =D! In Gold We Trust
Fajnie pokazany koncert, nie wiem w jakich warunkach był koncert przeprowadzony ale jak typowo klubowe to mogłeś poszaleć z flashem.. bo na "normalnym" koncercie by za to zabili.
Pozdrawiam,
Michał
Canon wśród nikoniarzy : )
Skontaktuj się z nami