Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Domyślnie

Wiesz co, przez Ciebie straciłem 7'12'' minut z życia.... i wiesz co, i w ogóle nie żałuje!
    To tak:
    - na początku za szybko pojawił się obraz, czarne tło przez chwilkę mogło być dłuższe
    - nagrywałeś z ręki? - dobrą i stabilną w takim razie ręke masz (np. scena na schodach)

Dobry materiał ukazujący Prypeć. Szkoda tylko, że ogólnie przekłamuje się fakty i tworzy się o Miescie Duchów taką legende, że nic tam nie mieszka..zero zycia...jedynie karaluchy, a to nie prawda - dlatego mi czasem brakowało koloru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    Wiesz co, przez Ciebie straciłem 7'12'' minut z życia.... i wiesz co, i w ogóle nie żałuje!
    To tak:
    - na początku za szybko pojawił się obraz, czarne tło przez chwilkę mogło być dłuższe
    - nagrywałeś z ręki? - dobrą i stabilną w takim razie ręke masz (np. scena na schodach)

Dobry materiał ukazujący Prypeć. Szkoda tylko, że ogólnie przekłamuje się fakty i tworzy się o Miescie Duchów taką legende, że nic tam nie mieszka..zero zycia...jedynie karaluchy, a to nie prawda - dlatego mi czasem brakowało koloru
    Tak, nagrywam z ręki ...
    z tymi faktami to się zgadzam ...
    chciałem też robić w kolorze,ale jakoś uległem presji ...
    nawet w Czarnobylu, mieszkają normalnie ludzie, jest sklep itp. , więc coś tam się dzieje... a sama Prypeć, to miasto dla wycieczek, ogrodzone murem... pod pełnym monitoringiem ...
    Może jak znajdę chwilkę, zrobię wersję w kolorze, bez mrocznej muzyki ...
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Uprawnienia umieszczania postów