Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Ku przestrodze...

Rzecz działa się dziś rano w Warszawie.
    Niektórzy otrzymali szczęście, inni rozum - kierowca tego samochodu raczej rozum zostawił w domu.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Szczęśliwie kierowca przeżył, wysiadł z samochodu o własnych siłach - nie każdy jednak będzie miał tyle szczęścia.
    D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1

Domyślnie

reportaż mi się podoba - przytomnie zrobiony

ale próbuję się zorientować jak on (kierowca) to zrobił i ... nie kumam

Gdzie to dokładnie było?

Domyślnie

Bardzo fajna #5, ci ludzie co sie patrza z autobusu. Prawdziwa reportazowka !
    Nikt mnie nie rozumie ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fragles Zobacz posta
    reportaż mi się podoba - przytomnie zrobiony

ale próbuję się zorientować jak on (kierowca) to zrobił i ... nie kumam

Gdzie to dokładnie było?
    Nie widziałem sprawy w czasie zdarzenia, jedyne co wiem to to co z ludźmi rozmawiałem. Policja była zbyt zajęta, żeby coś opowiedzieć.
    No więc to ulica spacerowa w Warszawie (łączy Puławską, od Silverscreenu z Sobieskiego i przechodzi później w Gagarina). Podobno pędził z góry nie tym pasem co trzeba ... (podobno; ludzie czasem mocno ubarwiają), wpadł w poślizg, rzuciło go na samochody na poboczu, odbił się i wylądował na drzewq ...
    D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1

Domyślnie

Bardzo fajny reportaż. Co do samego wypadku, to młotek, parę wiaderek szpachli i będzie jak nowy Ja na miejscu tego kolesia bym się nawalił wieczorem - dostał nowe życie.

Domyślnie

Za miesiąc auto będzie na allegro z opisem:
    bezwypadkowy, kobieta jezdziła, pierwszy właściciel, serwisowany, przebieg 30 000 ... itp
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

bombel
    Gość

Domyślnie

Nieczęsto oceniam reportaże, bo coś słabo się znam, ale ten mi się bardzo podoba.

Jeśli bym miał jakieś uwagi, to zbędne 4, bo zaraz potem znakomite zdjęcie 5 (panna z rozdziawioną buźką ładnie się dziwi). Zastanawia mnie czy długo czekałeś na moment na zdjęciu 3 - bo świetnie uchwycony - pomiędzy jadącymi jest przerwa, a w niej wrak. Dobre, dobre...

Gdyby na 6 zamiast tego szpeja (nie wiem co to jest) był fragment czegoś bardziej znanego - klamka, urwana głowa szofera, fragment migacza lub jeszcze lepiej deski rozdzielczej, to dopiero byłoby zdjęcie; no ale rozumiem, że nie miałeś wpływu na urwane głowy.

Ogólnie daję spory plus.

Domyślnie

"zdarza sie"

w dobrym miejscu o dobrej godzinie

Domyślnie

Witam,

Piątka i szóstka są swietne. Gratuluje. I faktycznie ku przestrodze i jak zwykle nic to nie zmieni ehhh.

Pozdrawiam:
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Wystarczy pozostawić 5 i 6 - ewentualnie 3 - i będzie wyrazisty reportaż.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów